Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę w dziale poradniki bo nie widzę innego lepszego działu więc dostałem VAC Ban'a za haxy oczywiście jednak nie użyłem ich na turniejowych więc nikt nie został pokrzywdzony, wracając do mojego problemu jako iż dostałem VAC'a to chętnie też CS:GO zakupie jak i stworze następne konto na steam tylko z obawy, że bana dostanę także na nowym koncie nie podejmuje żadnych kroków. Więc mam pytanie do forumowiczów z wiedzą która jest mi aktualnie potrzebna czy jak kupię nowego konto to czy też dostanę tam VAC Ban'a.

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

Witam piszę w dziale poradniki bo nie widzę innego lepszego działu więc dostałem VAC Ban'a za haxy oczywiście jednak nie użyłem ich na turniejowych więc nikt nie został pokrzywdzony, wracając do mojego problemu jako iż dostałem VAC'a to chętnie też CS:GO zakupie jak i stworze następne konto na steam tylko z obawy, że bana dostanę także na nowym koncie nie podejmuje żadnych kroków. Więc mam pytanie do forumowiczów z wiedzą która jest mi aktualnie potrzebna czy jak kupię nowego konto to czy też dostanę tam VAC Ban'a.

Jak nie będziesz ingerował w pliki cs'a (cheat'ował) to nie.

Opublikowano

Jeśli masz ciągle cheaty na kompie to VAC może Cie wykryć. Usuń wszystkie czity, przeskanuj kompa a najlepiej sformatuj kompa, żeby być w 100 % pewnym. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Jeśli masz ciągle cheaty na kompie to VAC może Cie wykryć. Usuń wszystkie czity, przeskanuj kompa a najlepiej sformatuj kompa, żeby być w 100 % pewnym. 

Jak się gdzies poukrywały to znajdę więc format raczej nie będzie konieczny ale jak już dostanę tego 2 VAC Ban'a to raczej bardziej wścipskie chity pobrałem ;p. Dziękuję za odpowiedź temat do zamknięcia.

VGE BEZ TŁA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...