Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na biznes!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC.

Mam do was bardzo ciekawe a za razem trudne pytanie, co byście chcieli mieć a czego jeszcze nie ma w internecie.

Przykładowo w internecie nie ma jeszcze strony gdzie można zamawiać jedzenie online w twojej okolicy oczywiście to jest przykład i każdy wie że coś takiego jest.

Ale mi chodzi o coś takiego strona internetowa z czymś czego jeszcze nie ma. I tu jest potrzebna wasza pomoc aby zebrać pomysły wszystkie razem i zacząć to robić.

Właśnie w tym temacie możecie dawać swoje pomysły gdzie chcielibyście żeby było ale nie macie czasu, pieniędzy albo umiejętności żeby to zrobić jak np programowanie lub projektowanie.

Ps: pisane z telefonu komórkowego

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Byly już kiedys takie tematy i zwykle kończyły się tym, że autor albo nic nie zrobił a jak juz podjął sie tego to wyszła za przeproszeniem kupa. Oczywiście to nie tak że w ogóle nie wierzę w Twoje umiejętności (choć nie wiem do czego jesteś zdolny) ale jeżeli ktoś ma naprawde ciekawy pomysł jak zarobić w Internecie tworząc cos czego nie ma to będzie to trzymał tylko dla siebie.

Opublikowano

Byly już kiedys takie tematy i zwykle kończyły się tym, że autor albo nic nie zrobił a jak juz podjął sie tego to wyszła za przeproszeniem kupa. Oczywiście to nie tak że w ogóle nie wierzę w Twoje umiejętności (choć nie wiem do czego jesteś zdolny) ale jeżeli ktoś ma naprawde ciekawy pomysł jak zarobić w Internecie tworząc cos czego nie ma to będzie to trzymał tylko dla siebie.

Też tak mysle że będzie trzymać dla siebie ale nie zaszkodzi też spróbować napisać taki temat chociaż wiem ze ludzie nie są otwarci do innych i zazwyczaj jak już są to w małym procencie a ja właśnie nie lubię takich osob że ja zrobię np pracę a ktoś będzie się chwalić rodzinie znajomym że jaka on np z*******y RWD stronę zrobił gdzie tak naprawdę to miał 25% swoich udziałów w tym pomyśle bo dał pomysł a wykonanie jest moje oraz mojego kolegi

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Przykładowo w internecie nie ma jeszcze strony gdzie można zamawiać jedzenie online w twojej okolicy oczywiście to jest przykład i każdy wie że coś takiego jest.

Oj zdziwiłbyś się, już taka strona jest i ma się dobrze.

Opublikowano

Oj zdziwiłbyś się, już taka strona jest i ma się dobrze.

Czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce. Myślę, że nie powinieneś odwiedzać internetu jeśli jeszcze tego nie potrafisz.

Hmm. Pomysł na biznes. Dzisiaj w modzie jest kopiowanie zagranicznych serwisów, tak samo jak polska telewizja kopiuje zagraniczne programy. Polecam poszukać jakiejś zagranicznej strony, dla której nie ma polskiego odpowiednika lub jest, ale nie tak dobrze wykonana, aby stała się popularna.

gamedevmania.com

Opublikowano

Czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce. Myślę, że nie powinieneś odwiedzać internetu jeśli jeszcze tego nie potrafisz.

Hmm. Pomysł na biznes. Dzisiaj w modzie jest kopiowanie zagranicznych serwisów, tak samo jak polska telewizja kopiuje zagraniczne programy. Polecam poszukać jakiejś zagranicznej strony, dla której nie ma polskiego odpowiednika lub jest, ale nie tak dobrze wykonana, aby stała się popularna.

To jest myśl dzięki kolego dostajesz od mnie like i najlepsza odpowiedzieć w tym temacie jak ja mogłem na to nie wpaść że tak się wpaść ładnie kręci marketing żeby zarobić trzeba skopiować coś czego nie ma jeszcze w naszym kraju akurat u mnie w Anglii ale dam radę czas obrócić internet i moją klawiaturę do góry nogami.

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...