Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Dyskusja na temat fixa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślicie że osoba która zcrackowała l# ma w planach naprawienie tych bugsplatów itp?

Jest to otwarta dyskusja, bez kłótni, ani wyzywania aby ktoś sobie kupił jeśli mu te splaty nie odpowiadają.

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Ja tam ani 1 bugsplata na tym nie maiłem, poza takim przy ładowaniu gry. No, ale szybki reconnect i byłem w grze w 30 sekundzie, żaden problem.

Opublikowano

No ja rozumiem, ale też są osoby ze słabszymi komputerami, sam nie mam najgorszego no ale nie o to chodzi w tym temacie.

Może jutro nagram, gdzie w co drugim skrypcie mi bugsplaty wyrzuca, sra nimi jak pojebany. Próbowałem już wszystkiego, czasami załapie czasami nie, taka jakby rosyjska ruletka ^^

No nic, ewentualnie będzie trzeba czekać na EB :)

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Autor stworzył już naprawioną wersję, lecz na razie jest testowana, wypuści go jeżeli wszystko będzie w porządku z tą naprawioną wersją.

Co do bugsplatów, ja też ich nie posiadam, najpierw injectuje jeden skrypt bez zabawy z odznaczaniem injectu, a następnie zaznaczam wszystkie skrypty i wciskam F5.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Każdemu działa inny sposób, po prostu każdy musi popróbować odpalać różnymi sposobami i uruchamiać to po swojemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...