Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać kamerzystą?

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak już od bardzo długiego czasu marzy mi się chodzenie z profesjonalną kamerą i filmowanie np. wesel. Jestem uczniem 2 klasy technikum, technik budownictwa. O przeprofilowaniu się nie ma mowy bo chcę kontynuwać jak najbardziej ten kierunek. Zastanawia mnie jednak fakt, jak to zrobić by moje małe marzenie kamerzysty się spełniło? Czuję, że mam do tego mega zajawkę, lubię filmować, lubię obrabiać filmy, lubię bawić się w różnych programach do obróbki. Niestety nie mam pieniędzy na taki sprzęt. Jak myślicie, jest jakaś możliwość podjęcia pracy dorywczej jako kamerzysta? Zatrudniła by mnie jakaś firma, która zajmuje się np. uwiecznianiem pięknych chwil na weselach?

Opublikowano

Jak masz mało pieniędzy to już aparat cyfrowy za 349 zł potrafi czynić cuda, do tego polecam dokupić statyw i może twoje marzenia się spełnią.

2013-2016

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...