Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Problem

Żywczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Witam, no.

Tak więc mój problem polega na sam nie wiem czym...

Otóż podczas gry w Counter Strike GO, tak jakby opóźnia mi ruchy... Tzn. gdy strzelam raz strzały padają, a raz nie + podczas chodzenia, gdy puszcze klawisz, postać dalej idzie przez ok. 1s.

Reset steam/reinstal gry/usuwanie cfg nic...

Dodam, że po aktualizacji steam tak się zaczęło robić.

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Z tymi strzałami to miałem tak, ale to była wina myszki (miała swoje lata). Jak masz możliwość to pożycz na chwilę od kogoś i sprawdź czy jest różnica.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Dzisiaj wszedłem na konto kolegi i u niego wszystko działa, normalnie strzela i chodzi. Nie mam pojęcia o co chodzi z moim kontem

Opublikowano

Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest zmiana klawiatury i myszki. Być może twoja klawiatura i myszka mają za duże opóźnienie, sprawdź też czy nie masz włączonego vsync. Zaktualizuj wszystkie sterowniki do myszki i klawiatury. Jeżeli nic z tego nie podziała to być może winny jest procesor.

Opublikowano

Przecież napisał, że to jednak coś nie tak z jego cfg...

Weź może całego CS'a od kolegi, swoje pliki ręcznie wszystkie wywal (cfg jest chyba przypisane do konta steam, wyłącz steam cloud żeby się nie zaktualizowały na twoje) i wrzuć te kolegi (pamiętaj żeby swoje wywalić, a nie podmienić!!)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

cfg jest przypisane do komputera, nie do konta steam. Co innego z parametrami startowymi - może tutaj tkwi problem

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...