Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie Błagam !

RadioTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chłopaki, mam problem otóż miałem steam guard ustawiony na kod z aplikacji steam na telefonie, zmieniłem telefon a stary oddałem tacie. Stary nieumyślnie o stracie steam przywróciłem do ustawień fabrycznych i teraz nie mogę nigdzie zalogować się do konta steam, ponieważ wymaga tego kodu z aplikacji. Szczęście od boga, że na komputerze jestem zalogowany swoim to chociaż mogę pograć i wgl. PROSZĘ WAS POMÓŻCIE COŚ . 

P.S Napisałem do support steam w niedzielę, brak odezwu... R.I.P Może macie inne pomysły ?   

POZDRAWIAM ! 

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Cześć chłopaki, mam problem otóż miałem steam guard ustawiony na kod z aplikacji steam na telefonie, zmieniłem telefon a stary oddałem tacie. Stary nieumyślnie o stracie steam przywróciłem do ustawień fabrycznych i teraz nie mogę nigdzie zalogować się do konta steam, ponieważ wymaga tego kodu z aplikacji. Szczęście od boga, że na komputerze jestem zalogowany swoim to chociaż mogę pograć i wgl. PROSZĘ WAS POMÓŻCIE COŚ . 

P.S Napisałem do support steam w niedzielę, brak odezwu... R.I.P Może macie inne pomysły ?   

POZDRAWIAM ! 

Czekaj na support on dostaję dziennie kilka set takich wiadomości.Poza tym na przyszłość zapisz sobie ten kod nie wiem,zeszycie,notatniku gdzie można żeby nie zapomnieć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...