Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 zakładki TS3

Kochman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Gdy wejdę na team speaka na jakiś kanał i na drugiej zakładce wejde botem muzycznym to mi się mutuje ta 1 zakładka . Chciałbym rozmawiac i słuchać bota jednocześnie ale na jednym z tych mam mute  jak  to wyłączyć ?

z góry dzięki 

Opublikowano

Najłatwiejszych (dla mnie) sposobem jest instalacja "Virtual Audio Cable". Instalujesz to, w programi np. Winamp, Foobar 2000, ustawiasz "Playback -> Virtual Audio Cable" następnie na TS'ie tworzysz nową zakładkę w Capture ustawiasz jako mikrfon "Virtual Audio Cable" i już działa.

TeamSpeak nigdy nie będzie działał jednocześnie na 2 zakładkach, jeżeli profile Capture korzystają z tego samego mikrofonu.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

TeamSpeak nigdy nie będzie działał jednocześnie na 2 zakładkach, jeżeli profile Capture korzystają z tego samego mikrofonu.

Gadasz bzdury tak jak  .HEAVEN. mówi jeśli szybko klikniesz to odpalisz pare ts'ów .

Opublikowano

Gadasz bzdury tak jak  .HEAVEN. mówi jeśli szybko klikniesz to odpalisz pare ts'ów .

Na tym samym TS3 nie zadziałą Ci mikrofon jednocześnie na 2 zakładach, jeżeli korzystasz z tego samo Mikrofonu

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na dwóch zakładkach ten sam mikrofon nie zadziała, ale na dwóch TSach zadziała. Tak jak pisał, trzeba szybko klikać kilka razy to się odpali kilka TSów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...