Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sprawnego Bs-a na Divine World s3 :D

850minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie :P Szukam sprawnego bs-a na divine world s3...bo ten wbudowany nie chodzi mi tak jak powinien :( 

Z góry dziękuje :* 

Opublikowano

@DjPaczek Nie da się. Sam też poszukuje. No szlak idzie człowieka trafić. Nic.. Client jest zbyt dobrze zabezpieczony. Injector też się nie sprawdził. Pół nocy się wczoraj z tym bawiłem, nawet na jakieś słowackie, czeskie SBoty trafiłem. Nie działają. Podpinam się!

Opublikowano

Ygh, nie wiele osób albo potrafi albo udostępnia własnej roboty sb na nowe divine.

Wystarczy wypakować właściwe pliki .dll w packu i potem z górki, osobiście posiadam własnego sb na divine, który jest jednym z nielicznych na divine ^^

Morał z tego taki, że jeżeli sam nie wypakujesz zabezpieczonych plików .dll nikt za Ciebie tego nie zrobi, bo albo nie potrafi, albo woli zachować takie coś dla siebie.

Opublikowano

pobralem tego bs-a o ktorym tutaj mowa...oczywiscie jest on mi znany z innych metkow  :P również z poprzedniej edycji Divina... Ale wracajac...pobralem go wgralem ten plik to głównego folderu ( Zmienilem to rozszerzenie z Mix na dll) i nie działa... ) Był bym naprawde wdziećzyny jak byscie mi napisał przynajmniej w ogromnym skórcie co musze zrobić  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...