Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w lidze?

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w Ligę Legend przez 5-6 miesięcy. Zaszły jakieś małe/większe zmiany w rozgrywce/community itp.?

Opublikowano

Teraz gra sie na midzie ze smitem przynajmiej na eziu widzialem tez inne postacie ze smitem :D.Tankowate postacie w jungli moga miec nawet 5k hp mialem na yogadzie 6k moglem miec wiecej nawet xDD.Gold 1 od silvera 5 sie niczym nie rozni smutne ale prawdziwe :(.Dodali jakis system ze mozesz dostac bana za wyzywanie :( troche szkoda.

Opublikowano

A jak z brązem? xD

"izi" gralem na kolegi koncie to z samym adc brazu 2 do silvera z 7-15 mecz.Ale mi sie wydaje ze w sezonie 4 w brazie cos grali cos farmili teraz to tylko pod torety wbijaja za first blodem xD zazwyczaj w 2,30 slyszysz "First blood" albo "Pierwsza krew" 

Opublikowano

Meta ssie, adcarry nie istnieje, gra się wszędzie ze smite. Ogólnie gra bardzo się zmieniła na gorsze.

Opublikowano

Meta ssie, adcarry nie istnieje, gra się wszędzie ze smite. Ogólnie gra bardzo się zmieniła na gorsze.

Mi się gra przyjemniej niż sezon temu.

­

Hello there.

Opublikowano

Mi się gra przyjemniej niż sezon temu.

­

Możliwe, bo w S4 nie grałem prawie wcale. S2/S3 to były fajne czasy, dynamiczna rozgrywka, a teraz strasznie nudne te gry się robią.

Opublikowano

Gra - ok.

Meta - nie ok.

Tak w skrócie.

No i jungla jest w strasznym stanie, ze smitem można grać na praktycznie każdej lini.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...