Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak handlować/obstawiać

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam. 
Postanowiłem wybić się trochę na lounge kupiłem ak redline FT i Bazyliszek ST BS. Jak tym handlować? Przez cały dzień dostaje same beznadziejne oferty... Co do obstawiania jak zacząć? Na czym się skupiać? Poda ktoś stronę z wynikami meczy?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o oferty to wystaw po prostu ofertę że wymieniasz te skiny w zamian za coś co ci się akurat marzy

A jeżeli chodzi o obstawianie to polecam za subskrybować jakiś fanpage z analizami z dużą skutecznością (zwraca się bardzo szybko)

893961446222509646083.png

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli chodzi o oferty to wystaw po prostu ofertę że wymieniasz te skiny w zamian za coś co ci się akurat marzy

A jeżeli chodzi o obstawianie to polecam za subskrybować jakiś fanpage z analizami z dużą skutecznością (zwraca się bardzo szybko)

A znasz takowy fanpage? Nie wiem jaki jest skuteczny.

Opublikowano

Jest masa tego na FB. Wystarczy poszukać, wiele osób robi specjalne grupy, które kosztują np. 3euro miesięcznie, ale zwraca Ci się to kilka razy ;) Poszukaj najpopularniejszych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...