Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs;em

KeeRy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Gdy włączam CS'a ze steam'a to gra mi sie nie chce włączyć. W procesach włączone jest csgo.exe i na steamie pisze mi ze : w grze CS:GO. Nie wiem z czym ma to związek.

Prosze pomóżcie mi :/

Opublikowano

Próbowałeś uruchomić Steam jako Administrator? wyłączyć zaporę/antywirusa? Sprawdzałeś spójność plików?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

dawid123491 zaaktulizowałem sterownik karty graficznej na AMD Radeon HD 6300m series i pisało żeby ponownie uruchomić komputer no to ponowie włączyłem lapka i gdy zaczął się włączać to zniknął ekran i był cały czas czarny nw czemu to tak. Może jakiś zły sterownik zaaktulizowałem?

Opublikowano

dawid123491 zaaktulizowałem sterownik karty graficznej na AMD Radeon HD 6300m series i pisało żeby ponownie uruchomić komputer no to ponowie włączyłem lapka i gdy zaczął się włączać to zniknął ekran i był cały czas czarny nw czemu to tak. Może jakiś zły sterownik zaaktulizowałem?

dalej tak masz?

To może źle sterowniki zaktualizowałeś. Odpal w trybie awaryjnym i zrób przywracanie systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...