Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS nie chce mi się włączyć.

xKagiPL11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , miesiąc temu formatowałem laptopa . Przed formatem grałem normalnie w cs'a bez większych problemów .

Wczoraj pobrałem cs'a (non-steam) włączam i pojawia się czarny ekran i nic nie można zrobić... Jedyne wyjście to wejście w menadżej zadan i wyłaczć.

Proszę o pomoc ..

Opublikowano

Jak nie zadziała ci to co jest w linku powyżej to usuń z kompa cs-a ,oraz z rejestru systemu pliki od cs-a. Zainstaluj od nowa jak będzie to samo, to od nowa tylko z innym.

Opublikowano

Jak nie zadziała ci to co jest w linku powyżej to usuń z kompa cs-a ,oraz z rejestru systemu pliki od cs-a. Zainstaluj od nowa jak będzie to samo, to od nowa tylko z innym.

Próbowałem i dalej nic.

Niestety nie pomogło

Sterowniki do karty graficznej masz zainstalowane? Jak tak, to spróbuj z innym cs'em.

Mam i próbowałem z innym cs'em dalej nic

Opublikowano

Reinstall, nowy komp xD

Napisałem że przed formatem wszystko było dobrze ? Poco piszesz takie idiotyczne posty?

Opublikowano

Mam tak u siebie jeżeli mam zmienione styl windowsa na jakiś inny. Jeżeli masz zmieniony na jakiś inny to zmie na oryginalny styl Windowsa.

Opublikowano

Jak macie pisać teksty typu ,,Reinstal, Nowy komp" to już wcale nie piszczcie.. To powinno być karane -,-.. 

Co do problemu, nowy patch sour.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...