Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Zawieszenie listy transferowej

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Piszę w sprawie kuzyna - ma listę transferową na 50 miejsc, wystawił 50 kart, ale po zakończeniu licytacji zeszła tylko jedna.

Reszta, czyli 49 kart "utknęło" na transferowej. Nie są sprzedane, ale nie da się ich wysłać do klubu/wystawić ponownie/sprzedać na QS.

Pisanie do supportu nic nie da, w chuju mają graczy, co najwyżej dadzą Ci paczkę jako rekompensatę (lol?). Macie pomysły? Przerwa techniczna usuwa takie problemy? Co z tym zrobić?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Przerwa techniczna nie usuwa takich problemów. Problem powinien rozwiązać się samoistnie wraz z upływem czasu.

Niech spróbuje wysłać tam jeszcze jedną kartę to może lista się zaktualizuje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Przerwa techniczna nie usuwa takich problemów. Problem powinien rozwiązać się samoistnie wraz z upływem czasu.

Niech spróbuje wysłać tam jeszcze jedną kartę to może lista się zaktualizuje.

Samoistnie? Tak myślisz? Mnie się wydaje, że samoistnie nic się w tej fifie nie dzieje xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No ja wiem, ale podobnie czasem się robi po zakupie kontraktów i wysłaniu ich do klubu.

Po wysłaniu, gdy chce się ich użyć na aktywnym składzie to początkowo ich nie ma i trzeba poczekać aż się ilość kart zaktualizuje.

Nie wspomnę o wykupowaniu zawodników z football club, gdzie do dziś nie otrzymałem Paula Pogby wypożyczonego tydzień temu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na Web Appie nie działa rynek/transferowa.

Z tego co czytałem komentarze pod postem na facebooku FIFA Ultimate Team Polska, ten problem jest u wielu graczy, trwa on od ostatniej przerwy technicznej. W takim razie trzeba czekać, aż to naprawią.

Podsumowując jest to błąd fify, EA SPORTS, musi go naprawić. Możemy spodziewać się kolejnej przerwy technicznej, w której to naprawią.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...