Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

myszka +/- 100zł

RoXo888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję myszki do 100 zł z przynajmniej 7 przyciskami do CS GO. Mam A4 TECH OP-540NU za 30zł spoko myszka, przyjemnie sie gra, ale ma mało przycisków, a potrzebuję do kucania,chatu głosowego, wolnego chodzenia i może być do przeładowania itd. Chciałbym jakieś propozycje zeuro.com i morele, oczywiście nie musi być do tych 100 zł, może być także za kilkadziesiąt

post-1118269-0-51550200-1436893378.jpg

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Do CS:GO proponuję bardziej schludną myszkę typu steelseries kinzu.

Obecnie posiadam mysz Trust GXT 166 gdzie mam bodajże 12 przycisków dodatkowych i używam tylko jednego do mikrofonu w grze ;D

Z reguły wiem że to się nie przydaję i ciężko odzwyczaić się np: skakać spacją, a hotkey'em.
Może zbyt dużo nie wniosę do tematu bo nie zaproponuję Ci żadnej myszy, ale może przekonam Cię że to się nie przydaje w CS:GO.

Opublikowano

Do CS:GO proponuję bardziej schludną myszkę typu steelseries kinzu.

Obecnie posiadam mysz Trust GXT 166 gdzie mam bodajże 12 przycisków dodatkowych i używam tylko jednego do mikrofonu w grze ;D

Z reguły wiem że to się nie przydaję i ciężko odzwyczaić się np: skakać spacją, a hotkey'em.

Może zbyt dużo nie wniosę do tematu bo nie zaproponuję Ci żadnej myszy, ale może przekonam Cię że to się nie przydaje w CS:GO.

ty masz myszke pod mmo, wiadomo że taka myszka do CS: GO się nie nadaje

76561198069051974.png

Opublikowano

No dobra, w każdym bądź razie informuję Cię że więcej niż 2 hotkeye się mało kiedy przydają, każdy ma swoje zdanie :)
Profesjonalni gracze patrzą na schludność myszki.

Jeżeli jednak zmienisz zdanie to proponuję Ci Trust GXT 152, ma 2 hotkeye, ładnie leży na niej dłoń posiadam ją również na niej gram w cs:go i mam ją ponad rok.

Nie sądzę abyś jakąś ciekawą myszkę z taką ilościom hotkeyii kupił za Twój budżet, ale możesz próbować.

Opublikowano

http://www.morele.net/mysz-a4-tech-bloody-terminator-tl8-631113/

Trochę przekracza budżet, ale chciałem dać Ci jak najlepszy sensor.

chyba tą wybiore, na jakimś forum widziałem, że ma przyciski po prawej stronie a jestem leworęczny ( czyli spoko) a na morele na screenie jakos nie widać, czy na prawdę ma po prawej stronie?

76561198069051974.png

Opublikowano

@ZeciarzEmil1 a mógłbyś znaleźć myszkę symetryczną, która ma także przyciski po prawej stronie lub po obu?

ps. a na zdjeciu są przyciski po prawej stronie http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/myszy/2015/01/myszy-dla-graczy-galeria,7.aspx

76561198069051974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...