Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do gry via www flash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) W jaki sposób mógłbym zalogować się / wylogować się z takiego typu gry?

2) W jaki sposób mógłbym przeczytać odpowiednie wartości np do zmiennych czy może jakoś inaczej?

3) No i przede wszystkim jak wykonać jakieś akcje (naciśnięcie przycisku dla przykładu

4) Jeśli w jakimś innym języku można to zrobić lepiej i efektowniej to prosiłbym o konkret

5) Umiem dość dużo dlatego darujcie sobie odp. typu "naucz się programować" albo "naucz się tego i tego języka" chodzi mi o (jeszcze raz) konkretne przykłady

6) Może jednak nie umiem nic znaleźć w google

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

­Naucz się programować. Serio, polecam.

Problem z integracją C# <-> Flash jest taki, że bez znajomości kodu źródłowego flasha nic nie zrobisz. Musiałbyś pobrać swf'a i go przeanalizować, wyciągnąć z niego funkcje, a potem napisać ładny kod w C# który by współpracował z tym swf'em. Zabawa podobna jak pisanie cheatów do innych gier, tylko zamiast rozszerzenia .exe, mamy rozszerzenie .swf. Jak chcesz coś takiego robić to weź się do nauki - programowania, reverse engineeringu, angielskiego, matematyki, i tak dalej.

EDIT: Mogę sie oczywiście mylić, bo nie jestem wszechwiedzący i nigdy z swf'ami nie pracowałem, ale na mój chłopski rozum to tak to pewnie wygląda. Drugą opcją jest zabawa z zapytaniami HTTP, jeśli mówimy o grze multiplayer, czyli łapiemy sobie nagłówki i zapytania HTTP wychodzące/przychodzące z/do gry, analizujemy je, implementujemy ładnie w C# i mamy bocika.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Już pracowałem nad lokalnymi .swf'ami i działa wszystko, czyyyli nie ma sposobu bez wyciągnięcia swf?
No bo czytanie screenów to nie zbyt fajny sposób :/

Opublikowano

[RAM] odpada, na logikę to raczej dobry pomysł ale najlepiej gdyby nie trzeba było odpalać gry

[Zapytania] jest jakiś program czy plugin do przeglądarki który pokazuje dosłownie wszystkie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...