Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

PlaYTerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Grałem dwa lata w cs 1.6. Teraz zacząłem  grać w cs go. Mój problem polega na tym gdy gram w 1.6 same hs'y, lecz w go nie umiem strzelać. Grałem na "aim_csgo 2" na statystykach: Amount: 100, Delay: 0,25, Static target duration: 0,5 Wynik 45/100.
Graliście kiedyś w 1.6? Trudno wam było się przyzwyczaić? Jak się przyzwyczaić do csa? 

Co grać? Jakie mapy?

Opublikowano

CS:GO i 1.6 to jak 2 różne gry. Jak zaczynałem w GO po ponad 2.5k godzinach w 1.6 (nie licząc non-steam) to rzygałem na prawo i lewo jak się c*****o strzela. Musisz grać i tyle. Deathmatch, matchmajkery itd. W końcu łapa i oczy się przyzwyczają i coś Ci będzie szło. 

he?

Opublikowano

CS:GO to trudniejsza gra niż 1.6. Niedopracowane hitboxy, zjebane serwery etc. Ja po ponad 4k godzin w 1.6 potrzebowałem tak na dobrą sprawę około 2tyg na przyzwyczajenie się w małym stopniu do cs:go, ale myślę, że aby grać co najmniej na tym samym poziomie co w 1.6 potrzebowałem jakoś pół roku jeśli nie więcej.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Musisz grać bardzo dużo DM'ów, różnych map treningowych. 

Również, gdy zaczynałem przygodę z GO, klnąłem na lewo i prawo. Usuwałem ciągle gierke, potem od nowa pobierałem xD cierpliwości, gdy będziesz ćwiczyć to skill przyjdzie sam ;)

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...