Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka - Moja się zepsuła hehs.

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zapytać jakie polecacie myszki? Obecnie posiadam Razer Nage Hex, ale jako iż się zaczyna psuć, nie wiem co się dzieję. Od wczoraj ma dziwne w bloki, gdy chcę przesunąć od czasu do czasu w jakąkolwiek stronę mam taki blok i muszę zrobić gwałtowny ruch.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Na pewno nie kupuj myszek z serii kinzu.

Rival jest w miarę okej, ale bardzo szybko zdrapuje się gumka po bokach.

Ja aktualnie posiadam ss sensei raw i jest okej, ale jak w większości myszek, po jakimś czasie zepsuł się scroll (u mnie po jakichś 6mies użytkowania)

Z tego co znajomi mówią, zowie są spoko oprócz serii FK :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja aktualnie posiadam ss sensei raw i jest okej, ale jak w większości myszek, po jakimś czasie zepsuł się scroll (u mnie po jakichś 6mies użytkowania)

Posiadam FK1 od ponad 3 miesięcy i spokojnie daje rade, klikam w cs'a nawet po 100h/2tyg i daje rade.

graphic.png
Opublikowano

Zastanawiam się między trzema ; razer deathadder, zowie fk1 i ss rival

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Polecam bloody v7 : ) mam ja od 2 lat + od stycznia gram w go 2 tys godzin  :D czasami mialem 260/na 2 tygodnie tak z pare razy :D w lolu tez sie fajnie sprawuje gdy przegrywalem rankedy walilem w nia myszka dalej dziala sprawnie:-)

Opublikowano

Czemu prócz FK? FK są jednymi z najlepszych myszek na świecie do CS'a. Aktualnie najbardziej grywalną wersją przez prosów jest EC1/2-A. Ja mam EC2-A i FK2 i wole FK2.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Polecam bloody v7 : ) mam ja od 2 lat + od stycznia gram w go 2 tys godzin   :D czasami mialem 260/na 2 tygodnie tak z pare razy :D w lolu tez sie fajnie sprawuje gdy przegrywalem rankedy walilem w nia myszka dalej dziala sprawnie:-)

Nie wiem czym się chwalisz, tym, że masz myszkę czy tym, że jesteś nolife = 260/2 week?

@ top

Nie sugeruj się tym co mówią inni, patrz na sensor a nie na firmę.

Gość napisał, że masz nie kupować myszkę z serii Kinzu, bo?

Sensor idealny do cs, nie będzie się gubił na low sensie.

@ edit

Steelseries Kana, za 90 zł, okazja + gui CS:GO, idealna.

http://allegro.pl/mysz-steelseries-kana-cs-go-dla-gracza-wyprzedaz-i5403476391.html

@ edit

http://www.mpcforum.pl/topic/1439891-kupno-myszki-do-csgo-prosz%C4%99-o-pomoc/#entry12207211

Pomożecie?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie wiem czym się chwalisz, tym, że masz myszkę czy tym, że jesteś nolife = 260/2 week?

@ top

@ edit

http://allegro.pl/mysz-steelseries-kana-cs-go-dla-gracza-wyprzedaz-i5403476391.html

Ty chyba raczej no lifa nigdy nie widziales :- ),Przez te "260/2 week zarobilem sobie na kompa z i5 :D.W csie nie da sie niczego osiągnąć grajac 10h tygodniowo no raczej ze do zwyklego kalacha :D

Opublikowano

Ty chyba raczej no lifa nigdy nie widziales :- ),Przez te "260/2 week zarobilem sobie na kompa z i5 :D.W csie nie da sie niczego osiągnąć grajac 10h tygodniowo no raczej ze do zwyklego kalacha :D

Mam to w chu*u na co zarobiłeś a na co nie zarobiłeś xD

Nie da się niczego osiągnąć? Kolega nie grając wgl w cs otworzył pierwszą skrzynkę w życiu na start gry i karambit fade.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mam to w chu*u na co zarobiłeś a na co nie zarobiłeś xD

Nie da się niczego osiągnąć? Kolega nie grając wgl w cs otworzył pierwszą skrzynkę w życiu na start gry i karambit fade.

Zapewne jak otworzy 30 skrzynek dostanie 30 karambitow :D

Opublikowano

@dextigod i @rockistar12

Przecież nie napisałem, że każda myszka jest z*****a i zawsze będzie się pieprzyć. Po prostu w porównaniu do np. ss rival jest na przegranej pozycji w prawie każdym aspekcie ;) To, że jest jedną z najbardziej grywalnych myszek wywodzi się tylko z reklamy... Tak samo jest ze słuchawkami. Wszyscy chwalą np. steelseries siberia v3, jaki to super dzwięk itp. Co tam, że słuchawki od PRAWDZIWEJ firmy zajmującej się sprzętem dzwiękowym są 2x tańsze i lepsze :)

Reklama, reklama, reklama/.

ou7821.jpg

Opublikowano

Szkoda, że pasza i byali grają/grali na kinzu...

Co do tematu to podaj nam cenę, jaki masz grip

Opublikowano

@ top

@ edit

fajna ta myszka a jak z ustawieniami dpi u niej wyglada ?.  ps. chodzi mi o ustawienie pod csa

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

@GacuuŚ Masz przycisk nad scrollem do DPI. Pod CS to 400 DPI, a sens zalezy od Twojej podkładki.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

wielkosc mi chodzi

graphic.png

Opublikowano

Twoim zdaniem trzeba być skończonym idiotą aby coś osiągnać w tej grze? ~18 godzin dziennie? Poważnie? Jakbyś był dobry skillowo i używał mózgu w tej grze, to grając 60 - 80 godzin spokojnie byś grał na bardzo wysokim poziomie. Ja tak grając od grudnia/stycznia wbiłem LE i znudziła mi się gra, ale znajomi siedzą w LEM - Global obecnie grając po 30 - 40 godzin. Po prostu są dobrzy więc nie wmawiaj ludziom proszę, że trzeba tracić życie aby coś osiągnąć :v

A nawiązując do tematu jeśli chodzi o myszkę polecam Ci Steelseries Kinzu v2 lub v3 albo zowie FK1 :)

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

@Roths Zowie forever. Poprostu kocham tą firme i ich myszki <3

graphic.png

Opublikowano

Szkoda, że pasza i byali grają/grali na kinzu...

Co do tematu to podaj nam cenę, jaki masz grip

Co mnie obchodzi pasza i byali? Mam przynajmniej 4/5 znajomych, którzy narzekają na kinzu v2/v3. Co chwile się odłącza = słaby sensor, a to nie podlega gwarancji :)

ou7821.jpg

Opublikowano

@Fajny2812 Tylko i wyłącznie FK1.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...