Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interface do Metina

Gość Melanholy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szperałem trochę na forum tu i ówdzie i znalazłem bardzo ciekawy interface do metina, jest on w pełni gotowy (zakodowany) i przyznam że robi wrażenie ;)

Macie tutaj kilka screenów:

longse.jpg

petgui.jpg

2_4_UI.png

KDy0R1.jpg

VirusTotal:

https://www.virustotal.com/pl/file/01477bc5d49cc2a8d02fabf010031ceca23c040eacb1538dbbb3f465bb1bb678/analysis/

Oryginał:

kfyapim.tk / Autor: skype : fatih.sakarya00

Gdyby nie fakt , że będę na serwerze miał własny, z chęcią użyłbym go w swojej pracy.

PS.

Jeżeli temat się powtórzył i gdzieś "przeoczyłem" ten interface na mpc proszę o usunięcie.

Polecam i Pozdrawiam,

Melanholy

Lom-Arayüzü.rar

Opublikowano

Interface stary ale pamiętam ta wersja od Troll Works nie chciała śmigać. ;)­

Nie wiesz czy to zadziała na src ? ;)

Opublikowano

Na pewno zadziała, jeżeli dobrze podepniesz i jeżeli znasz pythona, to tak, dasz sobie rade.

Stanowczo odradzam bawienie się w podpinanie dla nowych, bo zajmię to dużo czasu i nerwów jeżeli chodzi o 40k.

Na 34k powinien smigać

Opublikowano

jakieś cudo to to nie jest i nie wiem czy dobra taka zmiana bo psuje klimat metina ;(

Opublikowano

Po co Ci source do tego interface :)?

Wszystko w pythonie ogarniesz.

Przecież k***a wiem. xD

Tylko tutaj nie pyta się "Zadziała na 40k?" tylko "Zadziała na src?".

­

Opublikowano

Proszę Was nie róbmy z metina, lineage II.. To jest chore. Za chwilę zaczniecie łączyć metina z minecraft nie daj Boże z lol-em ; d .. I tak wgl ujowo wygląda jak na metina

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Proszę Was nie róbmy z metina, lineage II.. To jest chore. Za chwilę zaczniecie łączyć metina z minecraft nie daj Boże z lol-em ; d .. I tak wgl ujowo wygląda jak na metina

Na epvp była "Fryzura" co wyglądała jak głowa z MC. :p

­

Opublikowano

Na epvp była "Fryzura" co wyglądała jak głowa z MC. :P

­

Ludziom pada powoli na ryj, mają trochę umiejętności, za chwilę będzie możliwość budowania domów klockami jak w minecraft -_- Za takie coś powinien być pstryczek :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi tam się podoba. Zawsze coś nowego. I serio nie ogarniam większości z Was.. Chcecie autorskich serwerów, a każdą nowość negujecie...

Nowości nowościami, ale tego typu nowości raczej szpecą serwer bo ten interfejs prezentuje się ohydnie.

Opublikowano

ciekawy interface tymi co sie w koło powtarzają już rzygać się chcę.

Tu coś innego i zarazem fajnego i przy tym nie schematycznego.

Jak najbardziej przyciągnie na serwer który to bedzie miał zawsze to coś nowego i innego od tych syfiastych w których tylko kolory są zmienione -_-.

mojasygnan.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...