Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się grać soloQ w 3 osoby?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego. Solo Q to solo Q, więc nie da się nawet grac we dwóch :) Jeżeli chodzi ci o granie rankedów w 3 osoby, to  teamowy na twisted. A o żadnych cheacie do tego nie słyszałem. Pozdrawiam!

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Legendary Client pozwala na granie w wiecej niz dwie osoby, lecz do tego trzeba miec dev key nie ten, ktory jest powszechnie dostepny, oraz dostaje sie bany za takie gry niemalze natychmiastowo.

Innymi slowy nie zagrasz i nie polecam w ten sposob grac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kolego. Solo Q to solo Q, więc nie da się nawet grac we dwóch :) Jeżeli chodzi ci o granie rankedów w 3 osoby, to  teamowy na twisted. A o żadnych cheacie do tego nie słyszałem. Pozdrawiam!

W solo q nie da się grać duo powiadasz? <lol> Tak jak wyżej only legendary client = ban 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Powiedzcie mi, co się dzieje gdy klikacie w SoloQ? Bo gdy ja klikam, to wbijam do kolejki sam, bez żadnego tworzenia drużyny. Zrozumcie najpierw słowa. W normalnym kliencie nigdy nie słyszałem o sposobie grania w 3. Raz w życiu wylosowało mi kumpla, który grał drafta w enemy team, a ja rankeda... No cóż w 3 nie zagrasz.

A ten kolega to za co dostał warna? Bo odpowiedział?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Legendary Client pozwala na granie w wiecej niz dwie osoby, lecz do tego trzeba miec dev key nie ten, ktory jest powszechnie dostepny, oraz dostaje sie bany za takie gry niemalze natychmiastowo.

Innymi slowy nie zagrasz i nie polecam w ten sposob grac.

Nie, bo patched.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...