Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kradzież

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie bo ponieważ posiadałem kiedyś 2 konta w cs:go i 1 dałem koledze ;-; lecz teraz chce je odzyskać ze względu na to że tam było sporo skinów ;p I moje pytanie jest takie . Jeżeli posiadam dowód kupna cs:go na tym steam jak i niektórych skinów kupionych jak i sprzedanych to odzyskam konto ?I ostatnie pytanie po jakim czasie support mi odpiszę jak napisałem do nich po Angielsku ?:) Proszę o szybką odpowiedź :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie wiem czemu tytuł to "kradzież" skoro wyraźnie w 1 linijce napisałeś, że dałeś koledze to konto no chyba, że nie miałeś innego słowa.

Jeżeli chodzi o odzyskanie konta to tak możesz je odzyskać jak napiszesz im/dasz zdjęcia dowodów i napiszesz, że KTOŚ ukradł Ci konto ( Tylko nie podawaj nick'u kto, bo twój kolega może zostać zbanowany no chyba, że go nie lubisz to podaj jego nick).

Opublikowano

Masz racje nie miałem innego słowa ;pp  nie lubie go już a więc c**j ;p napisałem po Angielsku starą wiadomość która potwierdza kupno na tym steam cs:go ;d da rade? :> po jakim czasie mi odpiszą??

Opublikowano

To czy da rade i kiedy odpiszą to tylko Valve wie :P Mi odpisali po 2godz. A napisałem o 22:00/21:30

wszystko po Angielsku napisałeś ?:>

Opublikowano

Mi ukradli konto, napisałem w niedzielę o 10 odpowiedź miałem w poniedziałek o 10. Angielski supp oczywiście ;)

Mi ukradli konto, napisałem w niedzielę o 10 odpowiedź miałem w poniedziałek o 10. Angielski supp oczywiście ;)

okej to poczekam co mi szkodzi ;-; może dzisiaj wieczorem mi odpiszą :) można zamknąć :D niema nabijania postów !!! :DD

Opublikowano
Szybko odpowiadają, do 24h 

Chyba jak mają humor. Ostatnio jak mi zwinęli konto, gdy napisałem do nich wiadomość z dowodami itd. to nie odpisywali kilka dni w końcu aż sam odzyskałem konto. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Na emailu masz wiadomość ,,Change your ...'' od steama, wejdź w tą wiadomość i wyszukaj w niej ,,lock your account online''.

Jak tam wejdziesz wystarczy, że zablokujesz konto i twój ,,kolega'' nie ma prawa już nic z nim zrobić. Jako drugi krok sprawdź jakie informacje o koncie musisz posiadać, żeby je odzyskać.

1. Login do swojego konta Steam
  2. Obecny e-mail kontaktowy ze Steam
  3. Dowód własności konta

Czyli w piśmie do supportu steam wyjaśnij sytuacje i podaj te 3 dowody własności konta.

1. Podajesz login do skradzionego konta (login którym się logujesz)

2. Obecny email używany na koncie (Steam w odpowiedzi i tak poprosi Cie o pierwszy użyty na koncie email - czyli ten, na którym się rejestrowałeś)

3. Przelew/PSC/doładowanie steam waluty - te trzy rzeczy zaliczają się jako dowód

Jeżeli nie masz emailu, na którym zarejestrowałeś konto - nie odzyskasz go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...