Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na czym założyć serwer TeamSpeak 3? (Debian, Ubuntu czy Windows?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym założyć serwer TeamSpeak 3? (Debian, Ubuntu czy Windows?)

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Debian 7 zdecydowanie.

@Argin™

Jaki hosting polecasz do założenia TeamSpeak 3?

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Debian 7 zdecydowanie.

Jakie zdecydowanie? Aktualnie na "Debian 7" występuję błąd, który został stworzony przez dev. Jeżeli masz serwer TeamSpeak na systemie Debian 7 - To masz bardzo zły system. Debian 7 strasznie świruje. Jeżeli jest u Ciebie około 30-40 osób używanie procesora może podskoczyć nawet 3 krotnie!

Na wcześniejszych wersjach oraz późniejszych (czyt. Debian 6 oraz Debian 8) nie ma tego. 

Polecam Debian 8 na serwer TS3.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Jakie zdecydowanie? Aktualnie na "Debian 7" występuję błąd, który został stworzony przez dev. Jeżeli masz serwer TeamSpeak na systemie Debian 7 - To masz bardzo zły system. Debian 7 strasznie świruje. Jeżeli jest u Ciebie około 30-40 osób używanie procesora może podskoczyć nawet 3 krotnie!

Na wcześniejszych wersjach oraz późniejszych (czyt. Debian 6 oraz Debian 8) nie ma tego. 

Polecam Debian 8 na serwer TS3.

Zależy też może od konfiguracji ja na prawdę nie mam z tym problemu. Taki problem jak ty opisujesz miałem na Debian 6 64 bity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...