Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnśnie Warwicka

PazdziochOH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie

otóż gdybym złożył czerwony itemek na ww i przed użyciem ulta użył smita na wrogu a następnie użył ulta to czy ult bd zadawał true dmg ?

bo nie wiem ww podobno na ulcie zadaje tak jakby aa gdyż jak jax użyje e to ww nie zada mu dmg

z góry dzięki za info

Opublikowano

Powiem tak czerwona maczeta i fioletowy klejnot jak dobrze go zbudujesz to masz adc na ulta i zawsze smite przed uzyciem

Zawsze sie buduje czerwona inaczej nie ma sensu

Opublikowano

Odpowiedział Ci na pytanie :) A bynajmniej z jego odpowiedzi można się domyślić :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Powiedziałem, że można się domyślić :) Skoro bije dużo, jak i adc schodzi na ult. A kolejną sprawą jest to, że możesz to z łatwością sprawdzić na grze niestandardowej... Używajcie mózgu czasami, bo organy nie używane zanikają :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Bzdura-nie zadaje true dmg.... Owszem załącza efekt zadawanie pewnej ilości true dmg w czasie a nie per hit jak przed nerfem itemu

Czyli mówiąc jaśniej-Ultt+red smite bije za wartość ulta+troche true dmg rozłożonego w czasie

Z tematu wynika że red smite zamienia AD dmg ulta na True DMG-nie nie robi tego

Opublikowano

mam pytanie

otóż gdybym złożył czerwony itemek na ww i przed użyciem ulta użył smita na wrogu a następnie użył ulta to czy ult bd zadawał true dmg ?

bo nie wiem ww podobno na ulcie zadaje tak jakby aa gdyż jak jax użyje e to ww nie zada mu dmg

z góry dzięki za info

Tak, będziesz zadawał true dmg, a ult WW nakłada efekty on hit. 

Opublikowano

Ultimate ww jest traktowany jak aa i nakłada efekty przy trafienie więc użycie czerwonego smita zwiększa ci dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...