Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Jade za pare dni na wakacje. Bede tam rowno 14 dni. Chcialbym na ten okres kupic w Play "nielimitowany internet" za 45zl.
Przeczytalem ze mam do wykorzystania 100 Gb. Pozniej internet zwalnia do takiej predkosci, ze nie bede chcial go uzywac. Pytanie brzmi czy starczy mi to 100 Gb na 14 dni? Bede pewnie uzywal codziennie do rozmawiania na skype ok. 30 minut. Na yt z 2h dziennie i z 1h na FB i messenger.

Opublikowano

Tyle to nawet w rok nie zużyjesz na to co chcesz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Spokojnie wystarczy, chyba, że będziesz coś ściągał i cały dzień oglądał filmy w 4k.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

100 GB na 14 dni to spokojnie możesz oglądać filmy w HD, pobierać gry czy bardzo multimedialnie wykorzystywać transfer :)­

r3ePj8E.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Starczy Ci spokojnie, 100GB/2tyg. To w cholere duzo, mozesz pobierac, grac, czy ogladac filmy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Mi starczylo by 4gb, a co dopiero 100 :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...