Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z abyssem-Nie lubią mnie czy co?

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Wieloma postaciami ok 25 lvla dostawalem normalnie kampanie w abyssie i tam bylo kilka questow na 25 potem chyba 27 itd. W tej chwili mam Templariusza lvl 28 i ani jednego questa w abbyssie nie mialem ani nie robilem. Wszystkie te testy zrobiłem, duchy w komnatach pozabijalem. Powie mi ktoś o co chodzi? 

Pozdrawiam.

Arcymistrz
Opublikowano

Witam mam problem. Wieloma postaciami ok 25 lvla dostawalem normalnie kampanie w abyssie i tam bylo kilka questow na 25 potem chyba 27 itd. W tej chwili mam Templariusza lvl 28 i ani jednego questa w abbyssie nie mialem ani nie robilem. Wszystkie te testy zrobiłem, duchy w komnatach pozabijalem. Powie mi ktoś o co chodzi? 

Pozdrawiam.

A skończyłeś wcześniejsze kampanie? Konieczne jest to do otrzymania misji w Abyss.

Opublikowano

Na 25 (chyba) dostajesz quest w pandemonium który rozpoczyna kampanie w abbysie (złote questy), jeżeli masz inaczej, to zrób wszystkie kampanie, i sprawdź czy dalej możesz robić jakieś

Opublikowano

Jak już pisałem w pierwszym poście. Zrobiłem cały test o abbyssie wszystkie te pytania i po nich powinno byc wyslanie do reshanty ktorego najzwyczajniej nie ma.

Opublikowano

Ref. Do tego nie mam kompletnie zadnych ankiet (znajomi maja co chwile skrzydla, bron scrolle potki itd...) postac jest jakas zbugowana czy co?

Opublikowano

Dobra zadnej pomocy zrobilem nowa postac. Temat do zamkniecia.

Ziom nikt Ci nie pomoże odnośnie braku kampanii w Abyss bo to nie możliwe jeśli zrobił byś wszystkie poprzednie Kampanie dostał byś tą w Abyssie. I nie ciężko mi uwierzyć że akurat tobie zbugowała postać gdzie gra już w Aiona może 30 tysięcy (ogólnie postaci które zrobiły tę kampanie) a tobie ją zbugowało....

Ref. Do tego nie mam kompletnie zadnych ankiet (znajomi maja co chwile skrzydla, bron scrolle potki itd...) postac jest jakas zbugowana czy co?

Jeśli nie dostajesz żadnych ankiet znaczy to że na tym koncie masz już postać o wyższym LvL i na nim odebrałeś nagrody. Tak więc jak zrobiłeś nową postać na tym samym koncie nic Ci to nie da.

Opublikowano

No tak morheim już jest. Lecz reshanta to jest abyss.

Chodzi o kontynuację. Pandaemonium -> Morheim -> Reshanta. Tak wygląda ten etap. Misje w Morheim rozpoczyna Szefo Morheim - Szef wszystkich szefów na mapie (nie znam nazwy).

Zapraszam na Beta testy prywatnego serwera Aion. >>>klik<<<

Opublikowano

Czytam ten temat i zastanawiam się w czym właściwie masz problem. Po zrobieniu kampanii, a zwłaszcza questa "The Last Checkpoint"  -> PL: "Ostatni Punkt Kontrolny"  czyli tego z lataniem przez pierścienie w Morheim po prostu lecisz do góry, do bramy Abyssu i przechodzisz przez nią.

Powinno to wszystko wyglądać nastepująco:

https://www.youtube.com/watch?v=4TE9c8faLfc

Jeśli zaś problemem jest to, że jesteś w Abyssie i nie widzisz żadnych questów na Twój level to znalazłem takie coś - post jedynego sensownego Mentora na oficjalnym forum:

http://board.pl.aion.gameforge.com/board23-aion-gra/board25-pytania-oraz-pomoc/board67-archiwum/p33833-4-71-wielki-b%C5%82%C4%85d/#post33833

Nie wiem czy naprawili to w 4.7.5, czy dalej trzeba sobie klikać by pokazywało low level questy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...