Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania od początkującego

myha3622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zacząłem swoją przygodę z Neverwinter, podoba mi się ta gra, jest bardzo rozbudowana. Jako iż jestem nowy to mam kilka pytań:

1. Ile ZEN kosztuje plecak
2. Są jakieś profesje co można je ulepszać i rozwijać, jest ich dużo, które rozwijać najlepiej jak jestem specjalistą w broni dwuręcznej?
3. Przyjąłem misję "Przejdź dowolne standardowe lud epickie podziemia". Mam jakiś klucz od krasnoluda, wiem że w wyznaczonych godzinach są te podziemia, ale jak tam wejść? gdzie pójść? co zrobić? 

Opublikowano

Witam.

1.Z miejscami 12 jest za 600, z 24 za 1000zen, 36 miejsc za 1600zen.

2. Profesje, zawsze pierwsza idzie Przywództwa, następnie możesz zrobić Wyrób Kolczug bo ci się przyda na robienie i sprzedawanie Epickich spodni i koszul, takze zestawy wzmocnienia pancerza, trzecie Wytwarzanie klejnotów, lub też możesz Wykuwanie oręża bo na 25 poziomie tej profesji jak zdobędziesz w podziemiach fragmęty ostrza możesz zdobyć najlepszy mieczyk w grze.

3.Klikasz K i tam masz np. Skrytowieza.

Mam nadzieje, że pomogłem... Polecam gildie ChloryPL.

Opublikowano

Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie. Można kupić fajną świnkę do jeżdżenia za 15 łask sune. Dostaje się je raz dziennie po 1, mam ich 5 a do końca eventu zostało 9 dni. Czy jest jakiś sposób abym mógł zdobyć świnkę?

Opublikowano

Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie. Można kupić fajną świnkę do jeżdżenia za 15 łask sune. Dostaje się je raz dziennie po 1, mam ich 5 a do końca eventu zostało 9 dni. Czy jest jakiś sposób abym mógł zdobyć świnkę?

Hmmmmm, nie jestem pewien, bo mam przerwe w graniu :D Ale czy w profesji AnŚL nie mozna jej zdobyć? Na Targu są dosyć tanie jak dla mnie te świnie. Jakieś zadania, albo potyczka z tego święta lata może jest?

Opublikowano

Przykro mi, ale łaska sune niestety jest jedna na dzień... Lecz mozna jedna łaske zamienić na 220 płatków ogniokwiecia(?) i kupić towarzysza Świnie za 4k płatków więc jak zostało 8dni to 8x 220=1760Płatków to zostaje ci 2440 do uzbierania mając jeszcze 8 dni na uzbieranie płatków. Potem świnie mozna sprzedać i kupić wierzchowca świni na targu... (obecnie towarzysz świni czyli ta za płatki kosztuje 450K AD, więc mozna kupić wierzchowca za 315K AD)

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej,

czyli po zakończeniu eventu, nie będzie można otrzymywać łaski sune? Czy jak jej teraz nie wykorzystam, to mi przepadnie, czy mogę odkładać na następne takowe wydarzenie?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...