Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem kiedy włączam Bola to wyskakuje mi żebym pobrał dx 10 no to pobrałem wrzuciłem go do folderu tak jak podano w poradniku na stronie głównej bola 

Ale nadal wyskakuje ten sam błąd Wie ktoś jak to naprawić ;/ Bol mi działał na tym kompie ale musiałem odzyskać system i od tamtej pory coś się zjebało 

"Download and install June 2010 SDK here:

Download and install VC Redis 1.6.0:

Create a folder named "dx" here 'C:/Users/<USERNAME>/AppData/Local/temp/', so it will be 'C:/Users/<USERNAME>/AppData/Local/temp/dx'

Change your ingame texture quality (if it is already maximum, don't change it)

Set your BoL Studio.exe to Windows 7 compatibility mode.

Set your  LeagueOfLegends.exe to Windows 8 compatibility mode."                                                                                                                   

Opublikowano

Pobierz DirectX 10.

Ustaw plik Bot of Legends z zgodnością Windows 7

oraz ...

W folderze z grą lol.launcher z zgodnością Windows 8

+

Folder z grą > RADS > solutions > lol_game_client_sln > releases > 0.0.X.XX > deploy > Ten plik League of Legends też ustaw na zgodność Windows 8

Crashe każdemu się zdarzają więc proszę cię nie pisz " Co zrobić czasami mi crashuje gre. "

Opublikowano

A wie ktoś jak się przelogować w BolVip na inne konto z nulled? automatycznie mnie loguje na to pierwsze i nie wiem jak to ominąć

#juz nie ważne. w rejestrze są zapisane dane logowania

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

musisz usunąć folder Bol z rejestru

uruchom->regedit->HKEY_LOCALMACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node potem jeszcze raz uruchomić bola i wpisać nowe passy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...