Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping w CS:GO

Carusso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż od 2 tygodni mam problem z skaczącym pingiem w CS:GO.Ping dochodzi nawet do 600 i spada,a po chwili znowu się podnosi.Według mnie internet mam dobry,miałem gorszy a ping był normalny.Robiłem wiele rzeczy defragmentowałem,czyściłem komputer,ściągałem różne programy np.Combofix, WTfast,robiłem pingowanie i ping wynosił 58 a pakietów nie gubiłem więc nie wiem w czym rzecz.Dostawca mówił ,że lepiej być nie może.

post-1305471-0-06835000-1436870033.png

Opublikowano

Wi-Fi czy kabel? Trochę taki internet 2/10 ;D

Kabel. No ja wiem czy internet  2/10 był 2 dwa razy gorszy a ping nie przekraczał 70.

Opublikowano

­

Kabel. No ja wiem czy internet  2/10 był 2 dwa razy gorszy a ping nie przekraczał 70.

Może grasz na zagranicznych serwerach?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

A jak to sprawdzić i zmienić?

Wpisuj IP serwera w przeglądarkę. Sieci serwerów kończące się na .de/.rus/ itp tworzą serwery zagraniczne, oczywiście wpisując IP serwera możesz odnaleść jego pochodzenie.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

Wpisuj IP serwera w przeglądarkę. Sieci serwerów kończące się na .de/.rus/ itp tworzą serwery zagraniczne, oczywiście wpisując IP serwera możesz odnaleść jego pochodzenie.

Sorry ale może jestem jakiś tępy ale tobie  chodzi o serwery społecznościowe,a mi bardziej o rankedy a IP rankedów nie da się sprawdzić więc nie za bardzo kumam :D

PS.A czy na ping może wpływać wysoka temp. procesora?

Opublikowano

­

Nic nie pomaga teraz ping skacze do 1000 i utrzymuje się tak przez kilka minut.Pomożesz czy mam się pogodzić z normalnym pingiem w cs?

Opublikowano

Procesor nie ma nic do pingu. Na twoim miejscu zadzwoniłbym jeszcze raz do tych debili z upc czy czego tam i powiedział, żeby wymienili ci router. Robią to za darmo z tego co pamiętam. Ogólnie poproś ich o przyjechanie do ciebie i sprawdzenie to z twojej strony.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Procesor nie ma nic do pingu. Na twoim miejscu zadzwoniłbym jeszcze raz do tych debili z upc czy czego tam i powiedział, żeby wymienili ci router. Robią to za darmo z tego co pamiętam. Ogólnie poproś ich o przyjechanie do ciebie i sprawdzenie to z twojej strony.

Ok. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...