Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z jedną dziewczyną.

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam ostatnio bardzo duży problem ponieważ pewna dziewczyna zakochała się we mnie na zabój... i to dosłownie. Pewnego dnia pisze do mnie i mówi że mnie wkońcu znalazła, że się mi śni po nocach, że już nie może tego wytrzymać i wogóle. Z widzenia w kościele potrafiła znaleźć mnie na facebooku przeszukując chyba z 1000 profili i znajomych z mojego otoczenia. Nawet podała mi swój numer telefonu od razu  o.O Chwile z nią porozmawiałem i napisałem jej, że nie ide na to bo kiedyś miałem dziewczyne i już nie chce więcej tego powtarzać. Pisała tak chyba z kilkadziesiąt razy, że mnie kocha kocha i że nie może wytrzymać. Wkońcu ustało. Co sie dzieje później? po 5 minutach odpisuje jej ojciec, który mówi, że wyżaliła się mu i jest zalana łzami. Nie przejąłbym się tym gdyby później mi nie powiedział że jeżeli ktoś ją zrani to jest skłonna do samookaleczania się lub zrobienia jeszcze innych gorszych rzeczy o których nie wspomne  :unsure:  Teraz niewiem jak to załagodzić żebym ja nie musiał z nią chodzić, a żeby ona sobie coś nie zrobiła przeze mnie. Pewnie wielu z was sobie myśli że robi sobie żarty. Ale ja ją często widuje w kościele i jej ojca też.  Pomoże ktoś? :)

Opublikowano

­Jeżeli jej piszesz, że nie a ona dalej swoje, a nawet rodzice nic nie mogą na to poradzić to powinna udać się do psychologa, bo inaczej może sobie jeszcze coś zrobić.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Skąd wiesz, że to jej ojciec? Jeśli niby pisał z jej konta, to mogła Cię oszukać. 
Poza tym nie możesz się przymuszać do czegoś, tylko dlatego, że ktoś Ci napisał, iż z tego powodu się potnie. 
Ja się potnę na przykład, bo chce mieć twoje auto, a więc też mi je oddasz, żebym się nie ciął?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Pomódl się w kościele, żeby jej przeszło :D, zobaczymy czy działa ;)

A tak serio to jak jej miło wytłumaczyłeś, ze nie jesteś zainteresowany raz/dwa i dalej nie daje Ci żyć to albo podejmij bardziej radykalne wytłumaczenie, albo po prostu ją zignoruj, niestety takie sytuacje są zawsze trudne, ale jak laska się tak naprzykrza to wiele do zaoferowania pewnie nie ma, inteligencją raczej też nie grzeszy :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Miałeś kiedyś dziewczynę i nie chcesz tego powtarzać :D? #gayyyy

Po prostu miej na nią wyjebane, nie zwracaj uwagi na nią.

A jak jesteś mięka fają i nie potrafisz tak, to umówcie się na randkę u psychologa :3 

Opublikowano

Dlatego nie chodzę do kościoła...

Podejrzewam że się zauroczyła, ile ma lat? Może jej przejdzie, aczkolwiek jeśli by chciała sobie coś zrobić to powinna skonsultować się z psychologiem, oczywiście to już zadanie rodziców. 

Cześć...

Opublikowano

To nie Twoja wina, że jest jak jest i przecież na siłe z kimś nie będziesz ani nic z tych rzeczy. Jeśli dziewczyna tego nie rozumie, że nie chcesz utrzymywać z nią kontaktu czy coś to powiedz jej, że za tą jej nachalność zgłosisz to do policji, bo masz dosyć tego. A rodzice jak wiedzą, że ich córka nie potrafi się z niczym pogodzić to powinni udać się z nią do psychologa.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Przestań chodzić do kościoła .. a tak serio to poprostu nie miej jej na sumieniu. Powiedz poprostu że nie jest w twoim guście i tyle. Niech się dzieje co ma się dziać. Wszystko jest ustalone jak ma być i czego nie zrobisz może się pociąć.. 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

skoro "pisał" do Ciebie jej ojciec to równie dobrze to mogła być ona podszywająca się pod niego :)

no kurcze. W zasadzie to zastanawiam się czy to nie jest jeden cholerny fake. No ale z drugiej strony sprawa jest taka że ja tą osobę widziałem a konta nie wydają się być fikcyjne bo je przeglądałem. Są tam normalne posty i wszystko  8S

Opublikowano

No wlasnie powiedz ze jestes homo i sobie odpusci xD a jak nie to chodz z nia ruchaj ruchaj az wkoncu sama bedzie miala dosc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...