Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need for Speed World Offline - 2 problemy

sejmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj udało mi się zainstalować NFSW Offline. Zrobiłem backup mojego starego konta, ale mam kilka problemów:

Nie mogę naprawiać uszkodzonych aut.

Nie mogę wejść i przemalować auta w lakierni.

Nie mogę sprzedawać aut.

Stąd moje pytania:

Czy wszyscy tak macie, czy to u mnie coś nie tak?

Czy da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

­Mysle, że nie dasz rady ponieważ potrzebne będzie połączenie z głównymi serwerami silniku i modułu. Aczkolwiek nie mam 100% pewności.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o sprzedawanie i naprawianie to też się nie da. Po prostu zaczyna wczytywać i już nie kończy. Ale gdy pierwszy raz uruchomiłem w offline to mogłem przemalować auto, zmienić naklejki. Bo wtedy robiłem patriotyczną supre.

Opublikowano
Stąd moje pytania:

Odp.  Ja mogę sprzedawać, malować i naprawiać (+ ubezpieczać), nie mam z tym żadnego problemu
Odp2. Spróbuj pobrać najnowsze pliki "serwer" i zrobić od nowa instalacje.

Na stronie "producentów" tej modyfikacji w Changelogu pisze, że w ostatniej aktualizacji zostało naprawione : malowanie,naklejki,skille i ulepszenia (silnika,wyglądu) 
Opublikowano

Stąd moje pytania:

Odp.  Ja mogę sprzedawać, malować i naprawiać (+ ubezpieczać), nie mam z tym żadnego problemu

Odp2. Spróbuj pobrać najnowsze pliki "serwer" i zrobić od nowa instalacje.

Na stronie "producentów" tej modyfikacji w Changelogu pisze, że w ostatniej aktualizacji zostało naprawione : malowanie,naklejki,skille i ulepszenia (silnika,wyglądu) 

Nie trzeba wszystkiego instalować na nowo. Wystarczy podmienić pliki na aktualne i serwer jest gotowy do pracy.

HB5fLf7.png

Opublikowano
Nie mogę wejść i przemalować auta w lakierni.

To powinno Ci działać, ponieważ ostatni 'patch' na pliki serwerowe pozwolił na edycje aut na własne sposoby. Jeżeli chodzi o resztę problemów, to na obecną chwilę wszyscy tak mają i jedyne co nam pozostaje to czekać na kolejne poprawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...