Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór drugiej postaci.

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat ponieważ jako głowną postać mam barda ale chciałbym wybrać drugą klasę żeby bard za bardzo mi się nie przejadł próbowałem strzelcem jednak niezbyt ciekawy, myślałem nad etertechem jendak nie wiem czy jest przydatny na instancjach co o nim myślicie ??

Opublikowano

Witam. Mam dylemat ponieważ jako głowną postać mam barda ale chciałbym wybrać drugą klasę żeby bard za bardzo mi się nie przejadł próbowałem strzelcem jednak niezbyt ciekawy, myślałem nad etertechem jendak nie wiem czy jest przydatny na instancjach co o nim myślicie ??

Moja rada ? Nie rób altów do momentu ubrania swojego Maina przynajmniej w Ap'owy set.

Dużo nowych ludzi popełnia ten błąd wbiją 65lvl zrobią BM i już robią alty. Ubranie jednej postaci do takiego średniego poziomu na PvE i PvP zajmuję trochę czasu / kasy, jeśli będziesz grać na 2 postacie osiągnięcie tego wydłuży się dwukrotnie przez co dłużej będziesz dostawać w dupę na PvP i dłużej nie będziesz chodził na wszystkie instancje z racji braku setu a to skutkuje zawsze tym samym - Kończę Grę / Zmieniam Postać.

Dlatego rada od człowieka który w legionie przerobił setki takich sytuacji - Nie rób alta przynajmniej do ubrania full setu za AP i uzbieraniu już kilku partów setu PvE bo zarazisz się do swojej postaci / gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...