Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie na temat Ravia S2

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, da się tam coś ugrać? W sensie, ogarnięty serwer? 

Opublikowano

Nie bardzo. Serwer typowo pod hajs. Isamu na początku zrobił 2 tyg serie żeby ludzie wbili i tym samym załadowali w IS'a,po czym olał sprawę.Domyslam się,że szukasz jak i ja harda jakiegoś :)?

00899915336540443043.png

Opublikowano

W sumie obojętny mi serwer, na arinea i teriosie grałem i mi sie nie spodobały. Za dużo rzeczy do ogarnięcia, nie wiem co jest śmieciem itp. Szukam takiego tradycyjnego serwera, a nie jakieś science-fiction. 

Opublikowano

Mam podobnie. Możesz sprawdzić Vesteris,nie zgubisz się aczkolwiek może być tak,że będziesz tydzień dropić trutke a gdy ją dropniesz uświadomisz sobie,że nie masz już co robić,tak było w moim przypadku. Osobiście czekam na serwer "Tiveria"-serwer stał kilka lat i jest pewny.Nawet bez reklamy zagrało by tam więcej osób niż na każdym innym badziewiu,bo mnóstwo ludzi na tym serwerze grało i go pamięta.Ale domyślam się,że reklama będzie,bo nie jest to jakiś imetin czy Lykania gdzie z bugiem na bugu :). Przemyśl,ale na ten moment wyboru zbyt dużego nie masz.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Serwer może i dobry tylko, że niezadbany ilość graczy spada choć teraz niektórzy youtuberzy zaczynają grać i nagrywać serie ale trudno uwierzyć w ten serwer.

Opublikowano

Syf, dno, serwer zszedł na psy, nie opłaca się tam grać. Dużo botów i nic z tym nie robia.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Mam podobnie. Możesz sprawdzić Vesteris,nie zgubisz się aczkolwiek może być tak,że będziesz tydzień dropić trutke a gdy ją dropniesz uświadomisz sobie,że nie masz już co robić,tak było w moim przypadku. Osobiście czekam na serwer "Tiveria"-serwer stał kilka lat i jest pewny.Nawet bez reklamy zagrało by tam więcej osób niż na każdym innym badziewiu,bo mnóstwo ludzi na tym serwerze grało i go pamięta.Ale domyślam się,że reklama będzie,bo nie jest to jakiś imetin czy Lykania gdzie z bugiem na bugu :). Przemyśl,ale na ten moment wyboru zbyt dużego nie masz.

Jak reaktywują do podeślij jakieś pw lub jeśli masz link do gameplaya to podrzuć. Chociaż pewnie i tak serwer będzie budowany na wzór teriosa, czyli c**j wie ile śmieci, jakieś 4 magazynki i wgl. Każdy lata przebrany jak pajac na haloween, a bronie są lepsze (w sensie bardziej dojebane) niż w gwiezdnych wojnach. Fajna była Pandorka, ale niedawno (czytaj 11.07) z okazji 5 urodzin została zamknięta (hajs z IS'u się nie zgadzał). Na prawdę fajny serwer, a w latach 2011-13 top1 w Polsce bez wątpienia. I właśnie szukam coś na wzór pandorki ale nic nie idzie znaleźć. Mapy pozmieniane (chodzi mniej więcej o to, że dolina orków wygląda zupełnie inaczej, nie ma groty - tak jest na arianea. Pograł bym na STARYM pl'u, ale jak czytam, że w 2 noce wbija się 60  to aż mi się odechciewa w dodatku te zmiany. Jak widać lata metina minęły. ;)

Tak więc jeśli ma ktoś fajny serwer (nie taki typu Terios) to może podrzucić. ;) Będą like.

Opublikowano

Nie polecam, w pierwszym tyg dostałem bana na main konto, co się stało? Nymfa zbanowała i isamu sie odezwał w temacie na ich forum mówiąc że "nymfa zawsze banuje prawidłowo, zawsze się zgadzają, a jeżeli nie to i tak nie masz na to wpływu" hhueuheuheu i takie coś od Admina usłyszeć? Zrezygnowałem juz po takiej odpowiedzi, w granie na tym serwerze jak i w metina :/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...