Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostawanie LP w d5.

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcialbym was zapytac jak wyglada u was sytuacja z dostawaniem lp w diamencie 5.

Wczoraj zaczalem gre majac 0 lp.
Wygralem 3 mecze, przegralem 1, po czym wygralem nastepne 3, przegralem 2  i po tych 9 meczach mam 7 lp.

6 win - 3 lose i tylko 7 lp?

Nie wydaje mi sie zebym mial slabe mmr

Tu macie kda win ratio etc http://puu.sh/iYEzD/cd0113dd24.jpg

Tutaj lolking score http://puu.sh/iYEBs/4a3c52fb38.png

Nie jestem teraz pewien ale z tego co pamietam dostawalem wczoraj 12-14 lp za mecz a zabieralo mi 20+.

To wina mojego mmr ? Ile wy dostajecie bedac w diamencie 5?

PS : Pytam tylko o diament 5 nie o inne dywizje bo jeszcze niedawno byl problem z dostawaniem lp w d5 ale podobno to naprawili.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Według mnie to poprostu riot tak zrobiło by było trudniej wbić wyższe dywizje w diamencie, a nie pytaj innych diamentów 5 czy tak mają bo każdy ma inne mmr, mmr nie zależy tylko od % winów ale też od tego czy grałeś duo z kimś z niższej dywizji i np. przegrałeś mecz lub czasami daje ludzi z słabszą dywizją do enemy i jak przegrasz to też dużo mmr tracisz.

Opublikowano

Aaa co wy gadacie.

W DV juz tak jest od jakiegos czasu, podobno to naprawiali i jest to bład rito. Ja majac 120/20 win ratio na smurfie dostawalem tak samo +12 +12 / -24/5/6. I jak wbilem serie dostajac ciagle +12, wygralem serie, zagralem mecz, +11.

Riot ma cos popaprane w tej slabej lidze, ale wiem, ze w d3/2/1 jak juz posiedzialem tam troche to normalnie dostaje lp.

///

Moze jest to jakies utrudnienie dla smurfow? xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ja tam mam normalnie po 19 lp za wygraną i po -22 za przegraną. Radzę pograć parę gierek sam, poprawić swoje MMR i tyle powinno naprawić twoją sytuację.

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Opublikowano

ja tam mam normalnie po 19 lp za wygraną i po -22 za przegraną. Radzę pograć parę gierek sam, poprawić swoje MMR i tyle powinno naprawić twoją sytuację.

Na tym koncie nie zagralem ani jednej duo kolejki.

Co do poprawy mmr...

No latwo powiedziec.

Gram dopiero 2 lata i staram sie dawac z siebie wszystko, uczyc sie na bledach itp ale to nie wystarcza.

Nie jestem w stanie ogarnac wszechobecnego flejmu i negatywnego nastawienia wsrod team mateow, a gram po to zeby pograc a nie tlumaczyc 8 letnim dzieciom jak powinny sie zachowywac, od tego mają rodzicow.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Siema, chcialbym was zapytac jak wyglada u was sytuacja z dostawaniem lp w diamencie 5.

Wczoraj zaczalem gre majac 0 lp.

Wygralem 3 mecze, przegralem 1, po czym wygralem nastepne 3, przegralem 2  i po tych 9 meczach mam 7 lp.

6 win - 3 lose i tylko 7 lp?

Nie wydaje mi sie zebym mial slabe mmr

Tu macie kda win ratio etc http://puu.sh/iYEzD/cd0113dd24.jpg

Tutaj lolking score http://puu.sh/iYEBs/4a3c52fb38.png

Nie jestem teraz pewien ale z tego co pamietam dostawalem wczoraj 12-14 lp za mecz a zabieralo mi 20+.

To wina mojego mmr ? Ile wy dostajecie bedac w diamencie 5?

PS : Pytam tylko o diament 5 nie o inne dywizje bo jeszcze niedawno byl problem z dostawaniem lp w d5 ale podobno to naprawili.

Przecież nervarien w diamondzie po 2-3lp za wina dostawał, a za lose po -5. To już jest takie utrudnienie, by wyłaniać juz na rpawdę dobrych graczy :)

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...