Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] SteamPowers

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest ktos w stanie pomoc mi z stroną SteamPowers? Niby oglądam reklamy, robie te oferty ale punktów nie mam. Zalogowany do steam jestem. Wie ktos co mam zrobic?

Opublikowano

Ja ci generalnie nie polecam korzystania z tego serwisu, ponieważ nigdzie nie ma (przynajmniej nie znalazłem) informacji o tym że ta strona jest zaufana na 100%. Jeżeli chcesz zdobywać gry w taki sposób to polecam ci inne strony, których tutaj nie napiszę gdyż to chyba podchodzi pod reklamę.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Ja ci generalnie nie polecam korzystania z tego serwisu, ponieważ nigdzie nie ma (przynajmniej nie znalazłem) informacji o tym że ta strona jest zaufana na 100%. Jeżeli chcesz zdobywać gry w taki sposób to polecam ci inne strony, których tutaj nie napiszę gdyż to chyba podchodzi pod reklamę.

Napisz np na pw. A ja te punkty na skiny chce wymienic. Wiem ze wymienic mozna bo na yt widzialem, ale nie moge znalesc jak je zdobyc. Mam trade linka itp robie te reklamy a punktow nie ma :(

Opublikowano

Korzystałem z tej strony 2 może 1 rok temu i było git.Teraz tam nic nie robie, także nwm czy to jeszcze działa.

Działać dziala... Na youtube znalazłem ta stronke, film z tego roku. Strona wydaje sie fajna bo za mala ilośc punktow mozna wziąc skiny do cs'a. Tylko ze problem w tym tak jak w temacie. Niby zrobiłem tak jak w niektorych poradnikach, polaczlem konto itp, ale punkty nie przychodza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...