Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi?

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,oświećcie mnie forumowicze bom stary i nie ogarniam :

co to jest skin i jak gdzie i po co to się sprzedaje,kupuje

dropić-co to

nabijanie odznak-po co

overwach-co to

spadanie z rangi-dlaczego

idlowanie-?

grać aimbotem-?

złote odznaki-za co,co one dają

rózne wersje broni-piaskowy padalec,beżowy donjuan itd...po co to? skoro nadal to to samo choć w innym kolorze

handel bronią-jak tu wejść

nabicie rangi-po co? skoro umiejetności te same zostana i wpierdol będzie od tych co doszli do tego normalnie

czy granie na td ma wpływ na rangę,ratio i takie tam? -nie lubię poprostu trybów zakładnik,bomby i innego badziewia

mecze turniejowe-są tam tryby td? bo jw.

chcę mieć jedną broń,ulubioną,nie chcę wybierać co rusz,da się?

mam pingu ok 50,fps 150-90,trochę skacze,to dobre parametry?

ssg,wywalam w gościa z dwóch metrów pół magazynku w korpus na td a on mnie kosi jednym strzałem? jak? strzelam pierwszy

wyskakują typy zza rogu z wymierzonym już awp i strzela zabijając mnie...to kużwa niemozliwe,grałem na cf przez 7 lat,sniperką zrobiłem pierwsze 100000 zabitych,więc jak? kaszpirowski?z fusów wyczytał?

snipy z ak 47...najgorsi,przez całą długość Dusta jednym strzałem,namierza w milisekundę i zabija,niemożliwe,hck?

To tak w skrócie:) ktoś mnie wtajemniczy? google za dużo nie mówi a ja chcę esport potraktować poważnie,lubię czyste fps-y, tylko nie kumam do końca kilku pierdołów...

Opublikowano

Dropić - inaczej otrzymywać przedmioty za jakieś osiągnięcia/wygrane itp

Nabijanie odznak - w sumie nabija je się tylko po to by były :P

Overwatch - jest to funkcja w grze, która pozwala oglądać dema meczy, w których zreportowano graczy za używanie potocznie określanych „haxów” czyli oszustw, hacków.

Tutaj więcej o Overwatch'u

Spadanie z rangi - spadasz gdy tracisz formę, przegrywasz wszystkie gry.
Zjawisko to występuje najczęściej po masowych przegranych grach turniejowych.

Idlowanie - Idlowanie , to zdobywanie itemów poprzez AFK.

Itemy lecą nam nawet, jeżeli nie ma nas przy komputerze, albo minimalizujemy grę, i robimy coś innego.

Grać aimbot'em - cheatować, używać wspomagaczy, które ułatwiają nam gre. 
AimBot namierza nam automatycznie na głowę.

złote odznaki - otrzymujesz je za ''nabijanie odznak'' innymi słowy za zdobywanie osiągnięć z gry.

różne wersje broni - inaczej "skiny" są one po to by umilić nam grę.

handel bronią - w tym temacie masz wszystko wyjaśnione: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1195218-csgo-jak-dziala-kontrakt/

nabicie rangi - po co ? - nabijasz ranga by stać się lepszym/grać z lepszymi (dla satysfakcji i skilla)

chcę mieć jedną broń,ulubioną,nie chcę wybierać co rusz,da się? - da się ale na Trybach do tego przeznaczonych (DeathMatch'e etc.)

mam pingu ok 50,fps 150-90,trochę skacze,to dobre parametry? - owszem :P

czy granie na td ma wpływ na rangę,ratio i takie tam? - nie ma

mecze turniejowe-są tam tryby td? - nie ma

ssg,wywalam w gościa z dwóch metrów pół magazynku w korpus na td a on mnie kosi jednym strzałem? jak? - SSG to brón "magiczna" najczęściej stosowana przez silver'ów.

Zabił Ciebie "pestkując" :P

wyskakują typy zza rogu z wymierzonym już awp i strzela zabijając mnie...to kużwa niemozliwe,grałem na cf przez 7 lat,sniperką zrobiłem pierwsze 100000 zabitych,więc jak? kaszpirowski?z fusów wyczytał? - słuchawki w tej grze to podstawa ;)

snipy z ak 47...najgorsi,przez całą długość Dusta jednym strzałem,namierza w milisekundę i zabija,niemożliwe,hck? - owszem możliwe :P

Przy okazji łapaj poradniki:
1.

2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...