Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesele, taniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za okolo tydzień jestem zaproszony na wesele. Ostatni raz bylem jak jeszcze robilem w pieluche, teraz mam 17lat. Udało mi sie wziąć jako osobe towarzysząca koleżankę (anioł) i wiadomo chce zrobić jak najlepsze wrażenie. Problem w tym ze jedyne co potrafię to skakać jak pojebaniec w klubie, wiadomo na weselu tańczy sie głównie w parze. Ma ktoś jakiś pomysł jak mógłbym sie szybko podszkolić? Cos w necie jest takiego?

Opublikowano

ty masz sie dobrze bawic .. najlepiej opij morde a reszta przyjdzie sama..  

na weselu sie tanczy tango i poloneza  poszukaj w necie

Opublikowano

ty masz sie dobrze bawic .. najlepiej opij morde a reszta przyjdzie sama..  

na weselu sie tanczy tango i poloneza  poszukaj w necie

tango i poloneza, no z*********e xD

widzisz, masz 17 lat a za mało chodziłeś na wesela, unikałeś różnych imprez, na których ciotki by cie wytarmosiły w tańcu. teraz tylko licz na mamę, która ci pokaże jak chociaż trzymać panne i kołysać się, bo więcej i tak nie wydukasz już.

Opublikowano

Jak będziesz żył ze świadomością, że chcesz jej zaimponować, to efekt będzie odwrotny. Najlepiej jak się nauczysz 2 na 1, dosyć prosty taniec, masz jeszcze tydzień do wesela, to możecie razem poćwiczyć.

Opublikowano

Stary podejdź do tego na luzie, ja też parę lat temu bałem się, że nie umiem tańczyć, ale prawda jest taka, że leci drink, potem drugi, trzeci i zapominasz, że wcześniej nie tańczyłeś na takiej imprezie, ja osobiście nie przepadam za tańcem w klubie, a za to taki normalny bardzo polubiłem :D, najlepiej być szczerym, nie ma co imponować na siłę - nikt tego nie lubi, ja swojej parze na studniówce powiedziałem, że jestem średni w te klocki, ale i tak poszła z chęcią i tańczyliśmy prawię najwięcej z wszystkich par ;) od tamtego czasu nigdy nie gardzę imprezą tego typu :D, jak laska umie tańczyć to Cię poprowadzi + pewnie coś się napijesz, dasz radę. Z internetu to się raczej nic nie nauczysz :D, chyba, że z kolegą będziesz próbował. Praktyka czyni mistrza ;), postaraj się po prostu jej nie podeptać, jak jest też zainteresowana to tak czy inaczej będzie dobrze :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Może zapytaj się osoby towarzyszącej czy Cię nie poduczy?­

Popieram przynajmniej będzie wiedzieć na czym stoi, a może i spędzicie trochę czasu razem przed + nauczysz się tańczyć + nie wiadomo czy na nauce się skończy w najgorszym wypadku okaże się suką i znajdziesz fajniejszą koleżankę :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ja często chodzę na wesela i staram się eksperymentować z układami, na przykład (1 krok w prawo, 1 w tył, 1 w lewo). Wymyślam sobie po prostu. ;p

Opublikowano

Ja często chodzę na wesela i staram się eksperymentować z układami, na przykład (1 krok w prawo, 1 w tył, 1 w lewo). Wymyślam sobie po prostu. ;p

To jest dobry pomysł tylko trzeba uważać żeby osoby towarzyszącej nie podeptać :D 

Opublikowano

Najlepiej, żebyś potrenował z tą koleżanką z którą idziesz na to wesele, a jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz akurat z nią to poproś jakąkolwiek inną koleżankę/siostrę/kumpla(xddd). Wtedy najlepiej i najszybciej się nauczysz, bo do wesela wiele czasu nie masz. #potwierdzone_info xD

Opublikowano

To jest dobry pomysł tylko trzeba uważać żeby osoby towarzyszącej nie podeptać :D

Haha, no dokładnie, ale zawsze uprzedzam, że to ja prowadzę :D

Opublikowano

Typowy taniec na weselach to "2 na 1", najłatwiej i najszybciej się tego nauczysz, na yt masz sporo poradników odnośnie tego. Poza tym, skoro chcesz wypaść dobrze przed nią, to po prostu pogadaj z nią i może razem pouczycie się? Spędzicie miło czas przed weselem ^_^ Jak wstydzisz się, to poproś mamę. Zresztą, po % już same nogi będą tańczyć :D

Opublikowano

Go gdzie tam z filmiku.

Musisz poćwiczyć. Na pewno znajdzie się w Twoim otoczeniu jakaś starsza koleżanka/siostra. Powiedz jaka jest sytuacja i poproś ją.Rytmu się z filmiku nie nauczysz. Tydzień to szmat czasu. Jak byś codziennie po godzince potańcował, to byś na bank podłapał smykałkę. A wrażenie na dziewczynie zrobić starając się, nawet jak Ci taniec nie będzie za dobrze wychodził ;)

Nowoczesne szablony allegro.

Opublikowano

Tańcz tak jak potrafisz. Jeżeli będziesz już na tym weselu na pewno wpadniesz w klimat a wystarczy, że zobaczysz jak tańczą inni ;) 

Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o to żebyście podeslali jakies proste podstawowe figury/kropki

dOdam jeszcze że wracam do polski dzień przed weselem wiec nie będzie szans poćwiczyć z kims, zostaje lustro ^^

Opublikowano

Spróbuj tańczyć nie po alkoholu, nie rób nic na siłę, pogadaj, posmiej sie, a moze kolezanka stanie się dziewczyna i zyskasz anioła dla siebie. Nie zmarnuj tego

Opublikowano

haha a myślisz, ze ktos z tych polaczkow potrafi tańczyć? xD kazdy sie tylko napierdoli i udaje, ze umie. przynajmniej z mojego punktu widzenia to ma byc glownie zabawa a nie błaznowanie na pokaz wiec nie ma co sie spinac, zrob to tak ja umiesz i elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...