Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

gliand666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś hacker ukradł mi konto z retailem(zmienił hasło datę urodzenia i chyba mail). Wie ktoś co zrobić żebym odzyskał konto, byłbym bardzo wdzięczny

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ja wiem jak można to zrobić napisz na gg masz w sygnie

Opublikowano

Otóż maila podanego przy rejestracji się da zmienić ale na g1 jednym klikiem wpisując date urodzenia jaką się podawało można całe konto odzyskać z nowymi passami itp ;P dlatego się nie opłaca na kradzionych kontach grać i dlatego je banuje ;d

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Napisz tickeda do k2 . A miales na tym koncie premium ? ja bym ci pomógl ale nie znam angielskiego ....

Opublikowano

Taaaa... "Ukradli mi konto, pomocy!" A trzeba było wchodzić na jakieś strony "free premium", wymieniać się niby na famas retaila, wybierać hasło nickname i username takie same lub ściągać keyloggery? Teraz już nie zrobisz nic.

Opublikowano

@Qul

Właśnie, że zrobi.. wystarczy, że odzyska maila do g1 zmieni go i passy do g1 zmieni...

Problem powstanie wtedy jeżeli podał hackerowi Questiony.. to wtedy na prawdę nic nie zrobi ;D

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

jeżeli ukradli wam konto ja wiem jak je odzyskać jeżeli ktoś chce odzyskać to pisać na gg

Opublikowano

Sorry ale moje zdanie jest takie ze tylko debile traca konta albo ich banuja nie kumam jak mozna stracic konto ja ma m soje X czasu i jakos nikt mi nie ukradl ani nigdy sie nie wkradl poprostu skonczcie z wymianami logowaniem sie na stronach z "darmowym premium" kurde czy na tym forum sa tylko 10 latki ?

i te texty w stylu mialem 158 lvl z famasem ale mi ukradli i zbanowali zal qurwa przesada ja mam 35lvl ratio 3.30 retail i nikt mi go nigdy nie ukradnie mhm tyle powiem

pls temat do zamkniecia !

Opublikowano
Sorry ale moje zdanie jest takie ze tylko debile traca konta albo ich banuja nie kumam jak mozna stracic konto ja ma m soje X czasu i jakos nikt mi nie ukradl ani nigdy sie nie wkradl poprostu skonczcie z wymianami logowaniem sie na stronach z "darmowym premium" kurde czy na tym forum sa tylko 10 latki ?

i te texty w stylu mialem 158 lvl z famasem ale mi ukradli i zbanowali zal qurwa przesada ja mam 35lvl ratio 3.30 retail i nikt mi go nigdy nie ukradnie mhm tyle powiem

pls temat do zamkniecia !

jak sie da zalogowac na g1 to wszystko sie da

famas_img_aj.jpgranga9.png[

16387sp-icon.jpg

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Opublikowano

Trudno pozbyłeś sie konta zrob nowe konto i kup retail znowu

noi co ze kaka ma 13 lat jest bardzo dobrym modem kto tak uwaza niech wstawi to do swojej sygnatury
Opublikowano

Moj koleg stracil konto z 38lvl retail m134 i 20lvl retail m60, i odzyskal by konta gdyby nie zakladan na linego e-mail.

Poniewaz wybierasz opcje aby wyslali passy, na e-mail i masz konto, ale on nie pamietam hasla(na e-mail)

Opublikowano
Trudno pozbyłeś sie konta zrob nowe konto i kup retail znowu

Ale mu pomogłeś... No przecież każdy kupuję 100 Retailów na nowe konto... -.-

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

• Dodaj nową pozycję...