Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy nadal jest to płatne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie odnlosnie L#. Platyn jest czy free . Kiedyś grałem na nim sporo wbilem D5 ale potem bana dostałem jak byly takie serie i przestałem grać. I pytanie czy dalej są takie serie banów? Trzeba płacić za niego ? Trzeba zaproszenie jakieś czy cos ? 

Opublikowano

Więc tak, narazie takiej fali jaka była w styczniu nie było (oprócz banów na 2 tygodnie za zoomhacka). Płacisz za subskrypcję 15$ miesięcznie i musisz posiadać zaproszenie.

Opublikowano

a crack jakos cos tam dziala ze jest mozliwosc bana ? albo np nie ma wszystkich skryptoów ??

i jeszcze pytanie jak sie placi przelew ? czy paysofcards tez mozna ? 

Opublikowano

a crack jakos cos tam dziala ze jest mozliwosc bana ? albo np nie ma wszystkich skryptoów ??

i jeszcze pytanie jak sie placi przelew ? czy paysofcards tez mozna ?

Można i przelewem jak i paysafecard.

Odnośnie cracka, często bugsplatuje, crack będzie działać jeszcze przez ≈ tydzień

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Można i przelewem jak i paysafecard.

Odnośnie cracka, często bugsplatuje, crack będzie działać jeszcze przez ≈ tydzień

Będzie działać napewno do patcha 5.14 a co do bugsplatów to pracują nad ich zfixowaniem (imo będzie działać nawet po patchu 5.14)

Opublikowano

a dalej jest lepszy od bola , bo jak gralem to syndra i xerath to kosa tak samo jak kata a teraz ?? 

Zależy jak na to spojzec

Evadeee>Free Evadee> Evade L#>EzEvade>Evade free bol

Jeśli chodzi o skrypty niektore sa lepsze na bolu, niektore na L#. Chociaż lepszy Cracked Bol dla mnie bo malo banów leci, safe no i evade jest lepsze niz na L# a jesli o skrypty chodzi to porowno chociaz na L# szybsze są.

Opublikowano

Skrypty bola zdecydowanie lepsze na L# mniejsze FPS ale not as secure as BoL bo joduska raczej nie jest wybitnym koderem o czym przekonaliśmy się w styczniu.

Wtedy L# nie był jeszcze płatny więc generalnie nie miał prawdziwych powodów by siedzieć w zabezpieczeniach. Spudgy na BoLu z innymi robi wręcz 100% zabezpieczenia bo mu za to płacą tak jak teraz dla joduski i imehowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...