Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Spigota na wersję 1.7 z działającym tabem od WildSkripta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie potrzebuje spigota który będzie dobrze funkcjonował z tablistą z wildskripta już przepatrzyłem wszystkie silniki jakie miałem i na prawie każdym były jakieś błędy. Silnik musi być na wszystkie wersje 1.7

Opublikowano

Musisz odszukać poprawnie działającego Skripta, potem dodaj Wilda do niego, musi zadziałać nie ma szans żeby nie.

Kodowanie sk nie zmienia się, nie jest to kod obszernego programu i jak działa 1 część działa cały kod inaczej skrypt się nie aktywuje.

Sprawdź wersje wraz z Skriptem, potemdodaj wilda i powinno pyknąć

TEMAT

Opublikowano

Musisz odszukać poprawnie działającego Skripta, potem dodaj Wilda do niego, musi zadziałać nie ma szans żeby nie.

Kodowanie sk nie zmienia się, nie jest to kod obszernego programu i jak działa 1 część działa cały kod inaczej skrypt się nie aktywuje.

Sprawdź wersje wraz z Skriptem, potemdodaj wilda i powinno pyknąć

Jak mógłbyś to napisz mi na pw krok po kroku co ma zrobić. ps skrypt jest mojego wykonania i zawiera tabliste

Opublikowano

Jesli chodzi o tab liste z WildSkript to jest ona strasznie zbugowana gdy dodaje sie zmienne do wyswietlaniaD

Dokładnie Jest tak jak kolega wyżej napisał buduje się sprawdzałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...