Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić tanio DLC Skandynawia?

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam pytanie - gdzie można nabyć w niskiej cenie DLC Skandynawia? Oferty na allegro to 49 zł, ale czy da się jakoś kupić taniej - gdzieś są jakieś przeceny?

Opublikowano

A co myślicie o stronie g2a.com? Są tam różne oferty - najtańsza to 41,73 zł.

Na G2A po doliczeniu Shielda i VAT wyjdzie prawie 55 zł.

W sumie najtaniej kupisz to DLC właśnie gdzieś w granicach 50 zł, promocje na ten dodatek też jak dotychczas nie były zbyt duże, więc na żadną nie ma sensu czekać.

Opublikowano

Aktualnie to chyba najtaniej w empiku za 48 zł ewentualnie jak chcesz wersje cyfrową to od cdp za 49.99 zł no oczywiście możesz też od nich kupić za tą samą kwotę pudełkową wersję! (Promocja kończy się jutro o północy  ) potem kosztować bd 59.99 zł   

Cześć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co widzę to właśnie taniej niż w Empiku nie znalazłem i tak się opłaca bo jak mówisz na allegro masz 49 zł + wysyłka (jak to nie jest automat a im lepiej nie wierzyć)

a empik masz wersje pudełkową i pewne 

"Wystarczy, aby dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak Ci się nie spieszy z kupnem tego dodatku to wypatruj przecen w latobraniu muve.pl ;) Też mnie kusi kupić ale poczekam do końca akcji latobrania ( a nóż będzie promocja na dodatki do ETSa w jakiejś cool'owej cenie :) )

Opublikowano

Dokładnie Ci nie powiem o ile % schodzą ceny, ale za to ETS2 Złota Edycja dorwałem rok temu na tym latobraniu za 16 zł :) Dla porównania teraz bez przeceny kosztuje 60zł pudełkowa, 80zł cyfrowa. :)

Opublikowano

Szczerze? Ja sam chciałem na g2a kupować, ale nie opłaca się jak kupujesz z shieldem+ dochodzi vat. Najtaniej wyjdzie ci empik, często są promocje na gry, także warto polować. Polecam też łowcygier.pl.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...