Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sated Devourer

eM!

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Sated Devourer: fajny itemek, który nadaje się do wykerowania meczu... teraz tylko pytanie na czym najlepiej go grać?

Osobiście grałem ofc. Masterem każdy wie czemu... :D dalej była Diana OP OP OP pasyw co 2 hit, Vayne [W] Pearl harbor. Oraz Kayle bardźo fajnie działa full ap build i ten item po buffie na [E] można powiedzieć, że wróciła ona do gry.

A więc mamy 4 postacie:

Master

Vayne

Diana

Kayle

co jeszcze polecacie, nie grałem ale wydaje mi się dobra z tym będzie shyvana oraz nocturne...

chodzi mi o to abyście podali jakiegoś championa który ma jakiś skill/pasyw który Bosko stakuje się z Sated Devourerem

Opublikowano

Warwick szalony skurwol. Masz wystackowany item, botrka i wits enda to adc na samego ulta ściągasz. Nawet bez wits enda powinien zejść xD

Gram tylko na WW, Yi i Xinie. Na Xinie ładnie pizga i z Q na drugim hicie podrzuca a nie na trzecim.  xD

Opublikowano

Ty serio na D siedzisz, i twierdzisz, że Devo jest OP? OP są obecnie gankujący junglerzy, bo k***y na Sated gówno zgankują, i zanim wyfarmią swój item, to Jarvan jebnie 20 ganków i po grze.

Opublikowano

JezuitaChrystus Sated się stakuje jak robisz kille, więc nie siedzisz w jungli tylko normalnie robisz ganki.

No, 2 stacki za kille/asysty, uber. Już "pomijam" fakt, że championi, na których Sated jest najbardziej viable, bardzo odstają możliwościach gankowania od postaci do tego normalnie przystosowanych.

Rekrut
Opublikowano

Ty serio na D siedzisz, i twierdzisz, że Devo jest OP? OP są obecnie gankujący junglerzy, bo k***y na Sated gówno zgankują, i zanim wyfarmią swój item, to Jarvan jebnie 20 ganków i po grze.

Aby szybko uzbierać hajs na ten item, żeby jak najszybciej go zrobić to w early robię ganki, i mam go w którejś tam minucie już kupionego wystarczy zrobić double killa lub dobrze poasystować do tego 2 buffki z 4 campy i już mamy na ten itemek, więc nic specialnego, a stackuje się on od momentu kupienia :)

Opublikowano

Najbardziej op postacie to
vayne - ale ze wzgledu na jej kit raczej nie nadaje sie do jungli a na bocie wystackowala by sie zbyt wolno
Master yi - pod full dmg jest nieziemski ale wymaga naprawde duuuzego ogrania zeby go w pelni wykorzystac bo jest mega squishy.
Shyvana - w sumie nie wiem czemu ale widze ja mega czesto, czesto tez widze na nią bany wiec musi byc dobra
I moj czarny kón czyli aatrox. nwm czemu ludzie nim nie grają, robiąc go pod devourer+botrk a potem full full tank, jestesmy tanky, mamy pasywka ktora daje nam jeszcze wieksza przezywalnosc, i pasywka z w odpala sie co drugi auto atak czyli mamy albo meeega sustain bo w+botrk+spirit visage albo naprawde jak na tanka ogromny dmg, co drugi auto atak zadaje okolo 500dmg.

Ale szczerze mowiac srednio lubie grac takimi typowo carry pickami w jungli, jesli juz to jakis full dmg rengar albo diana.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...