Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z1 compact czy Grand Prime?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, T-mobile w którym jesteśmy ma ofertę z telefonem Samsung Galaxy grand prime jednak że za bardzo mi się on nie podoba i niezbyt spełnia moje oczekiwania znalazłem w tej ofercie Z1 compact który bardziej mi się podoba. Możecie mi wymienić wady i zalety obu telefonów? 

Opublikowano

­Witaj

Moja mama posiada Grand Prime.. Widziałe telefon, bawiłem sie :)

Miałem tez stycznosc z Z1 Compact i bardziej go polecam

Opublikowano

Czy Z1 nie będzie mi przypadkiem za mała?  Dotychczas używałem Note 2 ale niestety poszedł wyświetlacz za który trzeba zapłacić 700 zł, wiec wole już nowy telefon. Czy czuć róznice miedzy tymi telefonami?  Lepszy jest Z1 czy Note 2? :) 

Opublikowano

Z1 compact jest mocniejszy. Lepszy procesor, więcej ramu - bez sensu jest porównywanie telefonów z różnych przedziałów cenowych :)

Co do z1/note2 - moim zdaniem z1 pomimo malego wyswietlacza.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Osobiscie mam z1 compact. Ma on kilka wad, chociazby szalejacy ekran, gdy jest on mokry, tyl meeega szybko sie rysuje, nwm jak z przodu, bo mam folie. Niebieskawe zdjecia w trybie nocnym... Jakbys mial pytania to pisz PW

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...