Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nagrywać na YouTube?

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Już od dawna mam swój kanał na YouTube i nie bardzo wiem co na niego nagrywać.

Mam już 50 subskrypcji a na kanale mam jakieś reklamy serwerów MineCraft i kilka poradników.

Jeśli chodzi o nagrywanie gier to nie ma problemy tylko że ja fascynuję się grami klasycznymi czy też czasami starymi czyli np. rok 2000-2002.

Jeśli znacie jakąś gierkę to proszę napiszcie a być może ją nagram.

Najważniejsze żeby gra miała fajną fabułę.

Jeśli temat umieściłem w nieodpowiednim miejscu proszę o przeniesienie i przepraszam.

Z góry dziękuję.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Half Life moglbym nagrywac tylko ze jest problem bo w grze moge ustawic rozdzialke 800x600 wiekszej nie moge nwm czemu link do kanalu dam jutro bo jestem na telefonie.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Najlepiej nagrywaj to co się tobie podoba, nie próbuj nagrywać niczego na siłę. Starsze gry to przecież nie problem - kilku czołowych youtuberów też nagrywa głównie same starsze tytuły np. gimper

Opublikowano

Nagrywaj to w czym czujesz się dobrze. Gdy zdobędziesz stałych widzów - spytaj się w czym oni by Cie widzieli najlepiej. 

W sumie nie ważna jest gra, a podejście. Jeśli masz gadane i potrafisz przyciągnąć ludzi to wybijesz się na wszystkim. 

~ ~

Opublikowano

­Ja najbardziej polecam nagrywac filmy...

Nagraj cos z multi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...