Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Via www - Elvenar

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przechodząc do konkretów. Jak łatwo zauważyć moja propozycja będzie dotyczyła dodania działo do gier przeglądarkowej gry jaką jest Elvenar, kilka słów o samej grze :

Elvenar - gra fantasy, niemieckiej produkcji InnoGames ( twórcy plemion, forge of empire itp.) Naszym głównym zadaniem jest rozwój wioski, prowadzeniu badań, podbijaniu prowincji. W grze dostępne są dwie 'nacje', ludzie oraz elfy. Każdy z nich ma swoje specyficzne cechy typu : inne wyglądy budynków, armii, oraz bonusy o których możemy poczytać na wikipedii Elvenaru (PL).

Aktualnie jest jeden polski serwer gry, co nie wyklucza powstawanie nowych kolejnych serwerów w trakcie dalszej rozgrywki.

W spoilerze zawarty dokładny opis gry :

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=24872

Nie jest to żadna reklama, jest to po prostu link do poszczególnego opisu gry.

Od siebie mogę dodać, że administracja pomaga na forum, jeżeli jest jakiś problem zawsze starają się pomagać i to w bardzo szybkim czasie. Gra ciągle jest udoskonalana, już jutro pojawi sie nowa aktualizacja gry '0.20' w której pojawią się bractwa - po prostu rewelacja.

Myślę, że warto dodać ten dział, gra z dnia na dzień nabiera coraz większego rozmachu także ciekawe co będzie za jakiś czas !

Nie zaszkodzi spróbować z działem. Myślę, że wśród użytkowników na aktualną chwile jest kilkanaście osób grających w Elvenar a po dodaniu działu będzie ich znacznie więcej. 

Nie jest to kolejny dział 'muzyk, pogaduszek czy coś w tym stylu ' tylko dział o grze ( przeglądarkowej ) a wiadomo o jakiej tematyce jest te forum. 

Gra jest nowa, jest wiele bugów, z biegiem czasu ( jeżeli jeszcze nie ma ) pewnie powstaną cheaty, boty itp.

Pozdrawiam - TheGreatLee39

Opublikowano

­Z jednej strony fajna gra, a z drugiej mało osób w to gra. ;/

Neutral/tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...