Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BaoBao npc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do Marka, bo zgłosi prezentacje i Ci usunie moderator :)

Przecież to jest model baobao z PLa.

Mark może sobie pomarzyć o takich modelach, a jak już ma to z innych gier.

Także taka własność to na wysranie.

Opublikowano

Przecież to jest model baobao z PLa.

Mark może sobie pomarzyć o takich modelach, a jak już ma to z innych gier.

Także taka własność to na wysranie.

Ok, po chu* downie robisz pliki skoro nie są twoje? Jeśli ktoś Ci je podje*ie to nie będzie twoja praca? No właśnie :)

Będzie, tylko ktoś inny to zaczął, a ty je ukradłeś. Chyba nie chcesz żeby ktoś dostał twoje pliki albo coś co zrobiłeś za free :)?

Opublikowano

@ShaggyV6Dziwko

Napisz do Marka, bo zgłosi prezentacje i Ci usunie moderator :)

Ty jesteś ślepy? głuchy? upośledzony? bo serio nie wiem co o Tobie myśleć jestem na tym forum (nowy) od paru dniu i z tego co widzę ze jesteś kretynem. 

co ma Panda do Marka? no wez mi to powiedz bo Cie nie rozumiem, jakbyś widział ta Panda jest z pl. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

@ShaggyV6Dziwko

Ty jesteś ślepy? głuchy? upośledzony? bo serio nie wiem co o Tobie myśleć jestem na tym forum (nowy) od paru dniu i z tego co widzę ze jesteś kretynem. 

co ma Panda do Marka? no wez mi to powiedz bo Cie nie rozumiem, jakbyś widział ta Panda jest z pl. 

Ale pliki serwerowe też są z globalnego serwera, a ty je kradniesz :)

Tak samo jak kradniesz Markowi pandę, która nie jest jego, ale powiększenie jej to jego praca, jak chcesz taką to sobie zrób...

Opublikowano

Ale pliki serwerowe też są z globalnego serwera, a ty je kradniesz :)

Tak samo jak kradniesz Markowi pandę, która nie jest jego, ale powiększenie jej to jego praca, jak chcesz taką to sobie zrób...

@ ShaggyV6Dziwko

każdy kradnie pliki... JAK KRADNĘ MARKOWI PANDĘ JA PIER DOLE... PRZECIEŻ ONA JEST Z PL...... k***a na każdym serwie jest wierzch panda i kradnę no ja p******e. wez skończ bo robisz ze siebie idiotę...

46302966905014201006.png

Opublikowano

Ok, po chu* downie robisz pliki skoro nie są twoje? Jeśli ktoś Ci je podje*ie to nie będzie twoja praca? No właśnie :)

Będzie, tylko ktoś inny to zaczął, a ty je ukradłeś. Chyba nie chcesz żeby ktoś dostał twoje pliki albo coś co zrobiłeś za free :)?

Ale to standardowa tekstura BaoBao, która jest wyciągnięta z globala.

O co ci chodzi?

Opublikowano

Panda, była z naszego serwera. Mark wykorzystał oryginalny model pandy, który stworzył na nowo w innych rozmiarach, pozycjach i animacjach.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

A wy mówicie o modelu marka (taki powiększony model jako npc), czy o wierzchowcu pandzie? Bo pierdolicie chyba na darmo. :v

PS. Jesli mówicie o npc to shaggy ma racje. :P

Opublikowano

No trudno wgrać model, miałeś co kraść :(

chodziło mi o to że przerobiłem wierzchowca na npc. tak jak to zrobił mark. 

46302966905014201006.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...