Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry dzieciństwa - jeżeli znacie, to powiedźcie :p

megaziomus2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomniałem sobie pare gierek z dzieciństwa, ale nie pamiętam za cholere nazw, pierwsza gra to była jakaś samochodówk. Wyścigi - zbieranie jakiś mocy typu jakiś wystrzał z rakiety, olej (można było niszczyć inne samochody)  itd gra była z 3 osoby, tyle pamiętam. Druga grą była gra strategiczna, o jakiś komandosach bodajże albo snajperach, pamiętam jeszcze  jedną misję była ona w Stalingradzie. A 3 gra, chyba najtrudniejsza, bo mało w sumie o niej wiem, wiem tylko, że budowało się tam takie bazy, zbierało surowce jakimiś jednostkami, (jakiś kryształ, czy coś gra fantasy) można było grać chyba w 8 graczy, gra prawdopodobnie mało znana, bo dość długo jej szukałem i nie mogłem jej znaleźć :(. Wiem, że to mało informacji ale może ktoś akurat w te gry grał. Pozdrawiam

// zostala gra z samochodami

Opublikowano

1. Need for speed most wanted

2.Call of duty 2

3. Minecraft

Opublikowano

Mario xD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Drugą grę znalazłem - Commandos 3: Kierunek Berlin xD

1 gra to Stunt GP ?

Nie, tam tory były takie zwykłe, normalne i na drogach były własnie takie dopalacze różne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...