Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem Ravia

Zigersky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sobie dzisiaj zagrać w Metina na Raviaeu. Pobrałem całego klienta z oficjalnej strony tego serwera, zainstalowałem i po odpaleniu gry widzę , że na ekranie logowania po wyborze świata są jakieś pixele. Próbuję sie zalogować i słychać dźwięk wpisywania tekstu jednak ten sie nie pojawia. Myśle sobie: "coś sie pewnie zbugowało" no i robiłem reinstal,wyłączałem antywirusa i pobierałem klienta od nowa,patchowałem,próbowałem dosłownie wszystkiego i nic nie pomagało. Po prostu jakby klient nie odpowiadał. Pobrałem klienta MarinerMT2 i jest to samo. Wygląda to tak jak by launcher był zbugowany,zamiast liter są jakieś pixele,nic nie da się kliknąć tak jak by sie zacieło. Ktoś miał taki problem? Może wina zintegrowanej karty graficznej Intel HD Graphics 4600? Bo procek to Intel Core i3 2x 2.4 Ghz . Mam też 4 GB Ram'u więc nie ma mowy o niskiej wydajności. Nie wiem co jest grane bo na tym lapku jeszcze w Metina nie grałem.

Opublikowano

tak typowy blad nowych sterownikow do intela 4600

sciagnij jakies stare sterowniki do intela 4600 i nie bedzie tego bledu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...