Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nowy użytkownik.

LoroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem nowe konto na platformie steam. Wszystko działa pięknie oprócz tego że nie mogę zaprosić znajomych... Z tego co czytałem na różnych stronach to było powiedziane że trzeba kupić grę. Ale nie uśmiecha mi się kupowanie specjalnie gry aby dodać znajomego... To nie ma sensu. Widziałem komentarze na innych tematach "Sprawdź czy inny użytkownik z nieograniczonym kontem może cię dodać." Nie może bo nawet nie wyszukuje mojego konta na liście. Teraz moje pytanie. Czy można dodać kogoś bez kupowania gry? 

PS: Po kliknięciu "Dodaj znajomych" wyskakuje coś takiego:

Społeczność Steam

Dodaj do znajomych...

Twoje konto nie posiada wymagań koniecznych do korzystania z tej funkcji.

Odwiedź stronę pomocy technicznej Steam, aby uzysk...

Opublikowano

Czyli jak kupię np. Rust za 14.99€ to mi odblokuje tą opcję? Bo to moje 2 konto bo na 1 mam bana na Rusta :( 

Opublikowano

No 15 euro to więcej niż 5 dolarów więc, tak odblokujesz!

Tylko pamiętaj że musisz kupić przez Sklep Steam, nie żadne G2A, gamecode itp. 

Cześć...

Opublikowano

No 15 euro to więcej niż 5 dolarów więc, tak odblokujesz!

Tylko pamiętaj że musisz kupić przez Sklep Steam, nie żadne G2A, gamecode itp. 

Trzy lata temu jeszcze można było aktywować klucz kupując go gdzie indziej, tylko szkoda że to zmienili :/

@topic

Dokładniej to wystarczy wydać 4.6 Euro by odblokować konto, ale jako iż ty masz zamiar zakupić grę za 14.99 to różnicy w sumie nie robi d;

893961446222509646083.png

Opublikowano

Założyłem nowe konto na platformie steam. Wszystko działa pięknie oprócz tego że nie mogę zaprosić znajomych... Z tego co czytałem na różnych stronach to było powiedziane że trzeba kupić grę. Ale nie uśmiecha mi się kupowanie specjalnie gry aby dodać znajomego... To nie ma sensu. Widziałem komentarze na innych tematach "Sprawdź czy inny użytkownik z nieograniczonym kontem może cię dodać." Nie może bo nawet nie wyszukuje mojego konta na liście. Teraz moje pytanie. Czy można dodać kogoś bez kupowania gry? 

PS: Po kliknięciu "Dodaj znajomych" wyskakuje coś takiego:

Społeczność Steam

Dodaj do znajomych...

Twoje konto nie posiada wymagań koniecznych do korzystania z tej funkcji.

Odwiedź stronę pomocy technicznej Steam, aby uzysk...

Nie, bez kupowania nie zaprosisz.

Ktoś z odblokowaną tą możliwością nie będzie Cię widział w wynikach wyszukiwarki znajomych Steam, jednak może wysłać zaproszenie, gdy już znajdzie się na Twoim profilu. Podaj mu link do swojego profilu.

WMj1ULq.png  APamFMr.png

LKfu05p.png

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...