Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer czy telefon ?

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 1400zł i nie zastanawiam sie czy kupić sobie komputer czy jakiś fajny telefon ( myśle o nocie + gear). Co wybrać ?. Na tym komputerze co teraz mam działaja gry tupu lol, csgo ( na srednich). 

Opublikowano

A co to za komputer? Może można go zmodernizować.

Opublikowano

Android to szajs. Nawet Galaxy S6 niczym nie porywa a kosztuje 2 razy tyle ile masz. Więc komputer.

Jak kupujesz g****o szajsunga, to co chcesz. Kup oneplus one, najlepszy android do 1300zl, petarda, wygrywa z nowymi flagowcami
Opublikowano

Ja z komputerem bym poczekała, uzbierała na niego więcej pieniędzy. Chyba, że Twoim priorytetem jest telefon to kup go teraz, a na komputer później uzbierasz od nowa.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Za 1400 nie kupie nic ? Mogą być używane + dysk mam i bez obudowy? Chciałem kupić Nota 3 ...

Oneplus one, nic nie pobije go do 2k zl

Opublikowano

Telefon. Nie gram prawie w cale, bo wakacje spędzam albo ze znajomymi, albo w robocie. Telefon jest bardziej praktyczny, wystarczy kupić dobry pakiet internetowy i heja. Jedyne czego nie moge robić na telefonie to oglądanie meczów online. To jest jedyna przewaga komputera. Także reasumując wole wydać tą kase na iPhone lub na Samsunga S6 niż na komputer.

Opublikowano

Telefon. Nie gram prawie w cale, bo wakacje spędzam albo ze znajomymi, albo w robocie. Telefon jest bardziej praktyczny, wystarczy kupić dobry pakiet internetowy i heja. Jedyne czego nie moge robić na telefonie to oglądanie meczów online. To jest jedyna przewaga komputera. Także reasumując wole wydać tą kase na iPhone lub na Samsunga S6 niż na komputer.

Tylko za 1400 nie kupie s6  xD

Opublikowano

Komputer za 1400 szczam XDDDDDDDDDDDDDDD Minecraft Ci ledwo pójdzie na tym.

Z tym budżetem tylko telefon :D

Dobry komputer zaczyna się od 3k dobrze na morelach złożony, a tak to szajs inne.

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Komputer za 1400 szczam XDDDDDDDDDDDDDDD Minecraft Ci ledwo pójdzie na tym.

Z tym budżetem tylko telefon :D

Dobry komputer zaczyna się od 3k dobrze na morelach złożony, a tak to szajs inne.

Napisałem wyraźnie UŻYWANE  a to różnica . Pozdrawiam 

Opublikowano

Tylko za 1400 nie kupie s6  xD

Dozbierać 200 i masz iPhone 5C nówka oryginalny z Apple Store :P Albo poczekać do września aż wyjdzie 6S i wtedy 5c będzie za około 1000, a za +/-1600 dorwiesz 5S

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Za tą sumę raczej lepszy będzie dobry telefon, na takim kompie raczej i tak za bardzo nie pograsz. Chyba żebyś trochę dołożył.

Opublikowano

jak masz nokie cegłe to kup sobie telefon, xperie L znajdziesz używaną w dobrym stanie do max. 700 złotych.

reszte sobie zostaw i dozbieraj na upgrade kompa

Opublikowano

Da sie poprzez aplikacje na ios :) oczywiscie jak masz

PS.Brał bym telefon zawsze mozesz cos sobie poobczajac w kazdym miejscu

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Ja tam brałabym telefon. Komputer masz, a chyba nie masz jakiś nie wiadomo jakich wymagań co do niego. 

Opublikowano

dlaczego nie możesz oglądać meczów?

telefon bo kompa za tyle dobrego nie kupisz

Opublikowano

dlaczego nie możesz oglądać meczów?

telefon bo kompa za tyle dobrego nie kupisz

Wchodziłem przez zwykłego chroma i mi sie mecz nie chciał odpalić, ale teraz już wiem. ;P

Opublikowano

Wchodziłem przez zwykłego chroma i mi sie mecz nie chciał odpalić, ale teraz już wiem. ;P

polecam sop to http czyli taki klient sopcasta :p
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Mini-komputer. Iphone i Szajsung to bezsens różniący się jedynie wyglądem i ceną. One+1 to ma 3gb ramu(po co nawet niektóre komputery tyle nie mają). Mini-komp. Chodzi mi po prostu o mniejszą płytę główną lub jak chcesz sprzedaj swój złom i zrób taki zwykły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...