Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam komend GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie bardzo wiedziałem gdzie taki temat zamieścić ale poszukuje komend GM , mianowicie chodzi mi o download tych co na obrazku konkretnie, wszelkie tematy które znalazłem są dość stare a download'y nieaktualne

xof7lv.jpg

Opublikowano

Po co programy jak mamy spis komend na mpcforum?

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-komendy-wszystkie-po-polsku/

Wydawało mi się że wyraziłem się dość precyzyjnie nie potrzebuję spisu komend których jest na pęczki i każda wyszukiwarka wyrzuca takowy spis gdy tylko się wpiszę frazę. Potrzebuję konkretnie te z kilku powodów jednym jest że miałem kiedyś ten pliczek i wygodnie się z nim pracowało, inna sprawa że nie zakładał bym tematu gdybym potrzebował sam spis tak więc panie modek ten post to spam ponieważ dość jasno się sprecyzowałem czego oczekuję i jakiej pomocy szukam.

Opublikowano

Napisz konkretnie o co Ci chodzi.

/i id przedmiotu daje item.

/m id moba,bossa,metina respi go/je

Widzisz pierwszy post na obrazku jest przedstawiony programik w którym są wszystkie ID i komendy jest to plik. exe autorstwa Mroziak by MPC takiego czegoś szukam konkretnie aktywnego downloadu albo jeśli ktoś coś takiego ma to wrzutkę poproszę 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A po co Ci taki program? Rozpakowujesz item_proto i masz wszystko. Bez sensu są takie programu :_:

nie zakładałem tematu z prośbą o coś takiego żebyśmy tutaj debatowali nad sensem nie znam się na tym znasz się rozpakuj zrób dostaniesz like .

Opublikowano

Jak to nie znasz się? :O

To bawisz się serwerem wpisując komendy? xD

Bo jakbyś był GM'em na jakimś serwerze to dostałbyś listę, bo na każdym serwerze nie są takie same ID nowych rzeczy.

Opublikowano

Nie rozumiem, po co ta czerstwa gadka wyraziłem się dość jasno czego potrzebuje czego szukam, jeśli potrafisz pomóc to napisz jak nie to daruj sobie swoje teorie i hipotezy.

Jestem GM czy nie jestem, czy dopiero będę, czy może się bawię swoim serwerem to wszystko jest nieistotne!!! Krótka piłka potrzebuje taki prosty programik kropka, idąc na bazar po pierdolone ziemniaki sprzedawca nie pyta mnie, po co mi to albo czemu se k***a na wiosnę sam nie posadzę, żeby mieć.

reasumując to nie jest temat do nabijania postów i lania wody na młyn jeśli jest ktoś ogarnięty i chętny pomóc bez cennych rad, których wcale nie oczekuje to byłbym wdzięczny potrzebuje cały spis podstawowych komend i ID w takim małym prostym przyborniku najlepiej z możliwością jakiegoś edytora w środku w celu dodawania i zmian.

Opublikowano

Nie rozumiem, po co ta czerstwa gadka wyraziłem się dość jasno czego potrzebuje czego szukam, jeśli potrafisz pomóc to napisz jak nie to daruj sobie swoje teorie i hipotezy.

Jestem GM czy nie jestem, czy dopiero będę, czy może się bawię swoim serwerem to wszystko jest nieistotne!!! Krótka piłka potrzebuje taki prosty programik kropka, idąc na bazar po pierdolone ziemniaki sprzedawca nie pyta mnie, po co mi to albo czemu se k***a na wiosnę sam nie posadzę, żeby mieć.

reasumując to nie jest temat do nabijania postów i lania wody na młyn jeśli jest ktoś ogarnięty i chętny pomóc bez cennych rad, których wcale nie oczekuje to byłbym wdzięczny potrzebuje cały spis podstawowych komend i ID w takim małym prostym przyborniku najlepiej z możliwością jakiegoś edytora w środku w celu dodawania i zmian.

To potraktuj przeglądarkę jako taki programik i odpal sobie ten spis co jest na forum.

Ja p******e...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...