Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Jak to jest, że miałem tę samą rangę przez 2 miechy(nie grałem), potem zacząłem, wygrałem z 3-4 mecze z rzędu(bez awansu), potem raz zagrałem ze znajomym, który miał rangę o 3x mniejszą i po pierwszej przegranej ranga spadła mi o jeden poziom? Dwa mecze później (z tym samym znajomym) po dwóch meczach awansowałem o rangę w górę, następnie jeden mecz wygrany, przegrany i ranga w dół? 

Coś się zmieniło w tych rangach...? Wcześniej jak przegrałem 3 mecze z rzędu to ranga mi nie spadała. O co chodzi? ^^

Opublikowano

W LoL'u jeszcze jest to jakieś sensowne, w cs - nie. Przez ten zjebany system rang (21 winow 3 remisy, brak awansu) dałem sobie spokój z turniejowymi.

Opublikowano

Nie liczą się wygrane/przegrane, tylko wygrane/przegrane rundy, przegrasz 8 meczy 14:16 i nie spadniesz, a przegrasz 2 mecze 0:16 i spadniesz. Tak samo z awansowaniem. Do tego liczy się jeszcze ilość MVP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...